Club Fab Lab x Iasi.Travel – Tur ghidat 

Club Fab Lab x Iasi.travel - tur ghidat

Vrei să fii turist în propriul tău oraș?
Vino alături de prietenii noștri de la Iași.Travel să descoperi Iașul dintr-o altă perspectivă!
Vom începe de la Fab Lab 2, etajul 7, din clădirea BCR, unde vei putea admira orașul de la înălțime. Apoi vom asculta povești cunoscute și mai puțin cunoscute despre obiectivele de pe traseu, alături de ghidul nostru Ștefan Prepeliță.

Club Fab Lab Iași & People of Tech cu Alin Popescu – Bine ați venit în viitor!

Club Fab Lab Iași - Alin Popescu

Discutăm frecvent despre impactul pe care tehnologia îl are asupra vieții moderne și despre tendințele digitale ce conturează un viitor extrem de viu și plin de surprize. De aceea, îți propunem o discuție live alături de Alin Popescu, Fondator & CEO avocatnet.ro și Co-Founder escu.me. Vom schimba idei despre prezent și ce urmează să se întâmple în viitor în privința lumii digitale și (uneori) a reglementării ei.

Club Fab Lab Iași Vernisaj Tramvaiul ieșean. Perpetuu

Club Fab Lab - Vernisaj Tramvaiul ieșean

De Mărțișor, vino să descoperi vehiculele Iașului, demult dispărute în negura istoriei!
Te așteptăm vineri, 1 martie 2024, la vernisajul „Tramvaiul ieșean. Perpetuu” prin care marcăm aniversarea a 126 de ani de la înființarea serviciului de transport public electric la Iași alături de prietenii noștri, Silviu Teodor-Stanciu, designer și lector universitar și Tiberiu Teodor-Stanciu, arhitect optimist și asistent universitar.

Club Fab Lab Modificările fiscale din 2024 & e-Factura cu Anne Fabian SOLO & Catrinel Zaharia Personal EduFin

Ce ne facem cu modificările fiscale din acest an?

Vino la întâlnirea Club Fab Lab de la Fab Lab 3 în 5 martie ca să descoperim mai multe despre cum ne impactează activitatea de business Modificările fiscale din 2024 & e-Factura. Va fi un dialog între gazda noastră, Catrinel Zaharia Financial Educator & Expert @Personal EduFin și prietena noastră Annemarie Fabian, Co-Founder SOLO*.
WHEN: 5 martie, ora 18:00
WHERE: Fab Lab 3, strada Morilor nr. 56.

Club Fab Lab Iași – Ce facem cu disciplina? cu Crina Penteleychuck

Club Fab Lab Iași - Crina Penteleychuck

De la teorie până la practică, de obicei ne pierdem pe drum, mai ales când vine vorba despre disciplină. Ce facem cu ea și de unde ar trebui să începem pentru a fi disciplinați? Care sunt obiceiurile bune? Dar cele rele? Cum integrăm și pauzele în programul nostru de disciplină? Vino în 28 NOIEMBRIE la […]

Club Fab Lab Iași – Lansarea cărții STELL*R de Adrian Florea

Club Fab Lab - Lansarea cărții STELL*R de Adrian Florea

Cauți să contribui eficient la gestionarea culturii organizaționale din care faci parte?
Dacă răspunsul e afirmativ, te așteptăm alături de invitatul nostru Adrian Florea, în cadrul lansării cărții sale intitulate STELL*R, la o nouă întâlnire Club Fab Lab. Evenimentul va fi moderat de Dan Schipor, Partener BDO Business Advisory, alături de alți invitați surpriză.