Club Fab Lab Iași – Ce facem cu disciplina? cu Crina Penteleychuck

Crina Penteleychuck
Club Fab Lab Iași - Crina Penteleychuck

Event Description

De la teorie până la practică, de obicei ne pierdem pe drum, mai ales când vine vorba despre disciplină. Ce facem cu ea și de unde ar trebui să începem pentru a fi disciplinați? Care sunt obiceiurile bune? Dar cele rele? Cum integrăm și pauzele în programul nostru de disciplină?

Vino în 28 NOIEMBRIE la Fab Lab 1 să explorăm întrebări și răspunsuri din experiența ta personală alături de Crina Penteleychuk, Senior Trainer & Organisational Coach Crilia | PCM® Certified Trainer | NeuroMindfulness® Senior Coach. Invitata noastră ne va ghida în a înțelege mai profund procesul prin care putem să ne schimbăm obiceiurile și să avem o viață mai disciplinată.

STARTING HOUR: 6:00 pm

Înscrie-te aici: https://forms.gle/ZKoAzgZnN2MQi5hs5 

Pe curând!

Despre invitată:

Crina Penteleychuk este fondatoarea CRILIA https://crilia.ro/, pe care a înființat-o în 2012, după 7 ani de experiență în training. Concentrându-se pe conectarea oamenilor și conectarea cu oamenii, Crina vine în interiorul organizațiilor, uitându-se la întregul lor, simțind dinamica umană mai profundă din cadrul organizațiilor, ca „sistem”. Rolul său este de a consilia directorii și echipele de top cu privire la modul de a construi culturi, de a gestiona conflictele și îmbunătăți performanța. Crina facilitează experiențe de învățare puternice – dincolo de „programele de antrenament” – menite să accelereze schimbarea personală, ca aventuri umane. Prin intervenția ei în cadrul organizațiilor și echipelor, invitata noastră urmărește creșterea siguranței psihologice la locurile de muncă, sprijinirea transformării, confruntarea cu schimbarea, potențialul uman și bunăstarea.

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

Bogdan Puiu
24/11/2023
Crina Penteleychuck
28/11/2023
Carmen Teodorescu
20/11/2023
Daniel Dragoș Panainte
06/11/2023
Te invităm luni 6 noiembrie de la orele 18.00 la Fab Lab Iași la o discuție relaxată într-un cadru securizant alături de Corina Ichim Farcas, psiholog & mindful storyteller și Dragos Daniel Panainte, om de HR și terapeut sistemic.