Club Fab Lab Iași & People of Tech cu Alin Popescu – Bine ați venit în viitor!

Alin Popescu
Club Fab Lab Iași - Alin Popescu
Club Fab Lab Iași - Alin Popescu

Event Description

Bine ați venit în viitor!

Următorii 5 ani în 5 tendințe și reglementări importante pentru companiile de tehnologie

Discutăm frecvent despre impactul pe care tehnologia îl are asupra vieții moderne și despre tendințele digitale ce conturează un viitor extrem de viu și plin de surprize. De aceea, îți propunem o discuție live alături de Alin Popescu, Fondator & CEO avocatnet.ro și Co-Founder escu.me. Vom schimba idei despre prezent și ce urmează să se întâmple în viitor în privința lumii digitale și (uneori) a reglementării ei. 

CÂND: 4 aprilie 2024, de la 18:00

UNDE: Fab Lab 3/ Genpact

INVITAT: Alin Popescu, Fondator & CEO avocatnet.ro și Co-Founder escu.me

HOST: Cristi Grăunte, Founder People of Tech

Te așteptăm la un eveniment relaxat, fără pretenția de a deveni altceva decât un mijloc de informare și o platformă de discuții.

Totul, în 2 ore și un pic.

Rezervă-ți locul GRATUIT, aici: https://forms.gle/V4HByAR68qW1zc9MA 

Haide să punem țara la cale!

Ce spune invitatul:

“Am fost avocat o bună parte din viață. Din 2012 mă ocup de avocatnet.ro, una dintre cele mai mari comunități online de business din România. Începând cu 2023, am inițiat escu.me, un univers dedicat generației următoare, un loc unde susținem părinții și copiii să se adapteze și să prospere într-o lume care se transformă rapid. Îmi place să analizez modul în care tehnologia ne va schimba viața și legile în viitorul deloc îndepărtat.”

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

10/04/2024
We are thrilled to announce our first local edition of Moldova Demo Day on April 10th in Iași, at Fab Lab3, organized by the Romanian Tech Startups Association along with our local partner People of Tech Iași.
Valentin Măzăreanu
25/04/2024
Ce este ITIL®? ITIL® este cel mai popular cadru de lucru pentru Managementul Serviciilor IT din lume, oferind o atenție reînnoită asupra practiilor orientate către valoare și optimizarea serviciilor IT. Cursul ITIL® 4 Foundation este un program comprehensiv conceput pentru a oferi participanților o înțelegere solidă a conceptelor și practicilor fundamentale din cadrul ITIL® 4. Acest curs servește ca punct de plecare ideal pentru cei care doresc să-și dezvolte competențele în managementul serviciilor IT conform celor mai recente standarde și practici din industrie.
05/04/2024
🚀 Bucură-te de o seară plină de inovație și stil la Threads of Tomorrow: Stronger and Better Together! 🌟 Ai dorința de a face o diferența și de a contribui la un viitor mai sustenabil în industria modei? Ești antreprenor, ai propriul tău brand sau o idee inovatoare pentru industrie? Ei bine, ai nimerit exact unde trebuie! 📅 Când? Pe 5 aprilie, începând cu ora 18:00! 👠 Unde? Fablab3, Iași
Anamaria Lăzăruc
03/04/2024
tim că în spatele rolului de medic se află câte o persoană cu o mulțime de aspirații, motivații și dorințe - toate adunate pentru a face bine celor din jur și de a le diminua suferința. Cu aceste persoane ne întâlnim pentru a creiona idei și proiecte care să sprijine calitatea serviciilor medicale din prezent și din viitor. Te invităm să te alături comunității de medici, dacă ești student în an terminal la Facultatea de Medicină / medic rezident / medic specialist. Pentru înscriere, accesează link-ul următor: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe9HyXSodg5Ed.../viewform
Alex Plamadă
11/04/2024
Evenimentele NO.MAD Talks sunt acum și în Iași. 🧡 Și abia așteptăm să te avem alături! Începem în forță cu un topic care apasă pe punct sensibil de antreprenor și freelancer - Cum facem să fim mai eficienți în businessul nostru aflat în plină creștere? Automatizăm? Delegăm? Cum să ieșim din ciclul de a lucra nonstop, de a fi mult mai mult decât trup și suflet pentru businessul nostru și cum să evităm epuizarea? Da, da, prin EFICIENTIZARE. 👉🏻 Dacă te regăsești, atunci abia așteptăm să ne găsim la discuție cu folos.
Andrei Onofrei
25/03/2024
The new form of online communication has brought great improvement possibilities, by overcoming the limitations of time and space. However, online presence have also modified the communication rules, e.g., those related to proxemics or the challenge in reading nonverbal cues. And those need a little adjusting to adapt to this new form of everyday communication. Body language is one of these ways. I invite you to discuss together how body language has changed in this virtual world, as well as some techniques to improve your listening and overall communication in the virtual world. Bring also your experiences, questions and challenges in virtual world!
29/03/2024
Vă invităm la lansarea jurnalului ghidat VeloEpic - Călătoriile mele pe bicicletă, un ✅concept unic pe piața din România, creat de Ioana Amăriuței Popa, special pentru iubitorii de pedalat.
28/03/2024
Dear community, March calls us together for the #3 inspiring event by People of Design & Tech, with two empowering guests: Andrei Botez, Group Head of Creative Services @Endava and Marian Petrescu, Head of Computing and Chassis Units @ Continental Automotive. What they have in common is a strong growth mindset that brings their environment to the next level.