Club Fab Lab Iași – Siguranța psihologică cu Dragoș Daniel Panainte și Corina Farcaș

Daniel Dragoș Panainte
Club Fab Lab Iași - Dragoș Panainte
Club Fab Lab Iași - Dragoș Panainte

Event Description

Toată lumea a auzit despre siguranța psihologică, dar oare cum ar funcționa ea pentru tine ?  

„Dacă te întrebi – ce am eu personal de câștigat într-un mediu caracterizat de siguranță psihologică, posibilele beneficii ar putea fi – pot fi eu însămi, mă pot relaxa, îmi pot „dezactiva scuturile”, nu mai e nevoie să fiu în gardă pentru a gestiona impresia pe care o fac celorlalți. Adică mai multă conectare reală cu ceilalți, sentimentul de apartenență și o mai mare probabilitate să experimentezi bucuria, creșterea profesională, succesul!”, ne împărtășește Daniel Dragoș Panainte, unul din facilitatorii următoarei noastre întâlniri Club Fab Lab Iași.

CÂND: 6 noiembrie 2023, ora 18:00

UNDE: Fab Lab 1, strada Rândunica 2, corp TEX6, etajul 2, sala 2

Așadar, te invităm luni 6 noiembrie de la orele 18.00 la Fab Lab Iași la o discuție relaxată într-un cadru securizant alături de Corina Ichim Farcas, psiholog & mindful storyteller și Dragos Daniel Panainte, om de HR și terapeut sistemic. 

Înscrie-te GRATUIT aici: https://forms.gle/PDqT8hzwBHhkwGT28 

Te așteptăm cu inima deschisă și cu frământările tale în tolbă pentru a le dezbate împreună! 

Mai multe despre facilitatori:

Dragoș Panainte este sociolog și terapeut sistemic și îi place să se autodefinească ca fiind Human Troubleshooter & Free Spirit. Dragoș are o licență în Sociologie și Politologie și o formare în psihoterapie sistemică. Interese sale constante se concentrează în zona de psihologie organizațională, neuroștiințe & economie comportamentală. Are peste 17 ani de experiență în Management consulting, HR & People management și Dezvoltare organizațională și activează simultan în rolul de creator al comunității HR for IT, antreprenor la DBIRomania.ro, cadru didactic asociat UAIC Iași și căutător de sens pentru oameni și organizații prin diagnoză și intervenție sistemică.

Corina Ichim Farcaș este Psiholog educațional, Yogin, Specialist în mindfulness, cu Certificare Hatha Yoga Teacher Training 200hTT, certificare în MBCT – Mindfulness-Based Cognitive Therapy și formare în Psihoterapia sistemică de cuplu și familie. Toate acestea contribuie la terapia pe care o dezvoltă și care se numește PSIHOYOGA, o practică care îmbină elemente de mindfulness, consiliere psihologică, conectare corporală prin yoga, meditație, respirații, oglindire, vizualizare, afirmații și alte instrumente, toate menite să alinieze practicantul: corp – minte – suflet.

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

23/05/2024
SAVE THE DATE: 23 mai 2024! Industria regională de IT & Outsourcing va primi o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai 2024, la Centrul de evenimente Agora. Mai multe detalii vor fi anunțate pe parcurs. Stați aproape! www.pinawards.ro
24/04/2024
În acest meetup câțiva membri din comunitate vor ține prezentări-fulger (până la 5 minute fiecare) despre topicul preferat de fiecare, legat de UX desigur. See you soon!
23/04/2024
Dragă comunitate, Este timpul pentru noua întâlnire #4 People of Design & Tech în care să înflorească la unison inspirația, socializarea și voia bună! De data aceasta, vă așteptăm cu doi invitați complementari: Silviu Teodor-Stanciu, designer și lector universitar la Facultatea de Arte Vizuale și Design (UNAGE Iași) și Cristian Josan, General Manager - Amazon Development Center Romania. Ceea ce au în comun este o mentalitate puternică de creștere, care aduce mediul lor la următorul nivel.
10/04/2024
We are thrilled to announce our first local edition of Moldova Demo Day on April 10th in Iași, at Fab Lab3, organized by the Romanian Tech Startups Association along with our local partner People of Tech Iași.
Valentin Măzăreanu
25/04/2024
Ce este ITIL®? ITIL® este cel mai popular cadru de lucru pentru Managementul Serviciilor IT din lume, oferind o atenție reînnoită asupra practiilor orientate către valoare și optimizarea serviciilor IT. Cursul ITIL® 4 Foundation este un program comprehensiv conceput pentru a oferi participanților o înțelegere solidă a conceptelor și practicilor fundamentale din cadrul ITIL® 4. Acest curs servește ca punct de plecare ideal pentru cei care doresc să-și dezvolte competențele în managementul serviciilor IT conform celor mai recente standarde și practici din industrie.
05/04/2024
🚀 Bucură-te de o seară plină de inovație și stil la Threads of Tomorrow: Stronger and Better Together! 🌟 Ai dorința de a face o diferența și de a contribui la un viitor mai sustenabil în industria modei? Ești antreprenor, ai propriul tău brand sau o idee inovatoare pentru industrie? Ei bine, ai nimerit exact unde trebuie! 📅 Când? Pe 5 aprilie, începând cu ora 18:00! 👠 Unde? Fablab3, Iași
Anamaria Lăzăruc
03/04/2024
tim că în spatele rolului de medic se află câte o persoană cu o mulțime de aspirații, motivații și dorințe - toate adunate pentru a face bine celor din jur și de a le diminua suferința. Cu aceste persoane ne întâlnim pentru a creiona idei și proiecte care să sprijine calitatea serviciilor medicale din prezent și din viitor. Te invităm să te alături comunității de medici, dacă ești student în an terminal la Facultatea de Medicină / medic rezident / medic specialist. Pentru înscriere, accesează link-ul următor: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe9HyXSodg5Ed.../viewform
Alex Plamadă
11/04/2024
Evenimentele NO.MAD Talks sunt acum și în Iași. 🧡 Și abia așteptăm să te avem alături! Începem în forță cu un topic care apasă pe punct sensibil de antreprenor și freelancer - Cum facem să fim mai eficienți în businessul nostru aflat în plină creștere? Automatizăm? Delegăm? Cum să ieșim din ciclul de a lucra nonstop, de a fi mult mai mult decât trup și suflet pentru businessul nostru și cum să evităm epuizarea? Da, da, prin EFICIENTIZARE. 👉🏻 Dacă te regăsești, atunci abia așteptăm să ne găsim la discuție cu folos.