Events that connect us
through fabulous ideas

Adrian Florea
27/11/2023
Cauți să contribui eficient la gestionarea culturii organizaționale din care faci parte? Dacă răspunsul e afirmativ, te așteptăm alături de invitatul nostru Adrian Florea, în cadrul lansării cărții sale intitulate STELL*R, la o nouă întâlnire Club Fab Lab. Evenimentul va fi moderat de Dan Schipor, Partener BDO Business Advisory, alături de alți invitați surpriză.
Alexandra Dobeș
19/10/2023
Dragă comunitate PoD, Ne așteaptă o nouă întâlnire autentică cu un invitat de suflet și un nou host: Tiberiu Teodor Stanciu o va lua la întrebări pe Alexandra Dobeş, un arhitect talentat, premiat, muncitor şi de o bucurie molipsitoare.
Marius Ursache
19/10/2023
In this Founders Club Iași edition, we show up with Marius Ursache the Co-founder & CEO Qualibro.ai & Metabeta and Cristian Graunte.- Co-Founder & Product Manager Infinite Loop Studio
Magor Csibi
29/09/2023
Magor Csibi, Head of Leadership and Organizational Culture Practice la Trend Consult și autor al cărții Bătăliile care contează, ne va povesti despre Leadership și siguranță psihologică în organizații.
Doru Șupeală
29/09/2023
Numărăm bobocii de toamnă cu un invitat mult așteptat care ne va completa viziunea de design cu insight-uri „la cald” din lumea antreprenorială: Doru Șupeală, consultant de marketing, management și business, realizatorul podcastului și newsletterelor ”HackingWork” și Managing Director al SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili.
12/09/2023
Dacă iubești aventura, strategia și distracția într-un pachet mic, te invităm să te alături nouă la un eveniment de boardgames care îți va aduce zâmbetul pe buze și vei face prieteni noi pe măsură ce rulează zarurile!
Vasile Roman
06/09/2023
Care e atitudinea potrivită pentru procesul de dezvoltare personală, centrat pe coaching și leadership? Ce înseamnă succesul, dincolo de bani? Cum ne putem atinge potențialul la nivel profesional? Vino la Club Fab Lab Iași pentru o nouă întâlnire cu un invitat de onoare: Vasile Roman, adviser, trainer și amateur writer.
Georgea Dura
10/08/2023
Ce spui de niște infuzie cu artă în luna lui Gustar? De data aceasta, va fi o întâlnire cu un artist neconvențional al Iașului care contribuie prin creațiile sale la numeroase evenimente culturale și artistice din oraș, dar și din țară: Georgea Dura.

Fab Lab Iași community, an identity crafted to foster creativity and business.

We are grateful for every person that actively contributed at the growth and wellbeing of our community.
Thank you for being fabulous!

We share our resources and support with our co-creative network

TRUST. OPENNESS. INNOVATION. These are our core principles.

Come and see us

If you’re tired of working from home or you simply want to exchange ideas among some nice people, come and have a coffee with us.