Directiva NIS2: securitatea cibernetică în UE

Valentin Măzăreanu - Iași Youth Hub by BCR

We are thrilled to announce our very first GRC Forum offsite event in IASI.
This one will be dedicated to NIS 2 directive!
This is a fantastic opportunity to meet fellow members in person, share insights, and discuss the latest in network and information systems security.
Whether you’re a seasoned expert or just starting with NIS 2, this event will be an excellent platform for learning and networking.

SF(a) Society. Film. Architecture – Season 3

Societate. Film. Arhitectură celebrează, în toate dimensiunile sale, ideea de „împreună”. Studenți, profesori, arhitecți, designeri, artiști, ingineri, fotografi vizionează, descoperă, discută, argumentează, învață, lucrează, dezbat, evaluează, augmentează și potențează împreună un univers sensibil și personal a cărui unică cale de acces este filmul.

L&D IS Community #1 AI for L&D

L&D Community - Fab Lab Iași

Dăm startul unei comunități noi în Iași – L&D IS Community – cu oameni din organizații din departamentele L&D sau HR (learning, HRBP, people development etc), sau oameni care și-ar dori o carieră în aceste domenii, sau freelanceri sau pur și simplu oameni pasionați de educație, care își doresc să contribuie într-un spațiu safe, să învețe unii de la ceilalți, să aibă discuții de calitate despre domeniul L&D și provocările aferente.

Human-Centric HR: The Intersection of Heart

HR for IT - Fab Lab Iași

Dragi specialiști de HR!
acest Meet-up este unul deosebit! Avem musafir de la București venit special pentru voi, mai exact pe #CorinaNeagu!! 🙂 Dacă ultima dată am fost 30, acum ce ziceți? Dublăm sau triplăm prezența? 🙂
Vă invităm la un eveniment deosebit, “HR Centrat pe Oameni: Intersecția dintre Inimă ❤️ și AI”, condus de experta HR Corina Neagu. Cu o vastă experiență în resurse umane, Corina înțelege profund cum să integreze abordările empatice, centrate pe oameni, cu tehnologiile de ultimă oră AI. Evenimentul va explora echilibrul dintre inteligența emoțională și avansările tehnologice, pentru a crea un mediu de lucru mai eficient și uman. Participanții vor obține perspective valoroase despre utilizarea AI, menținând în același timp o strategie HR centrată pe oameni.