Human-Centric HR: The Intersection of Heart

Corina Neagu
HR for IT - Fab Lab Iași
HR for IT - Fab Lab Iași

Event Description

Dragi specialiști de HR!

acest Meet-up este unul deosebit! Avem musafir de la București venit special pentru voi, mai exact pe #CorinaNeagu!! 🙂 Dacă ultima dată am fost 30, acum ce ziceți? Dublăm sau triplăm prezența? 🙂

Vă invităm la un eveniment deosebit, “HR Centrat pe Oameni: Intersecția dintre Inimă ❤️ și AI”, condus de experta HR Corina Neagu. Cu o vastă experiență în resurse umane, Corina înțelege profund cum să integreze abordările empatice, centrate pe oameni, cu tehnologiile de ultimă oră AI. Evenimentul va explora echilibrul dintre inteligența emoțională și avansările tehnologice, pentru a crea un mediu de lucru mai eficient și uman. Participanții vor obține perspective valoroase despre utilizarea AI, menținând în același timp o strategie HR centrată pe oameni.

Detalii eveniment:
🗓️ joi, 20.06.2024 – de la ora 18.00 (2h)
🧭 Strada Grigore Ureche 14, Iași | Youth Hub by BCR
💳 intrarea este gratuită
📥 înscriere participare – [email protected] & [email protected]

Corina Neagu este pasionată de dezvoltarea oamenilor și dedicată dreptății, integrității și potențialului uman. Absolventă de Drept cu acreditare internațională în HR (CIPD, UK), a acumulat două decenii de experiență în HR, atât național, cât și internațional. În formare în Psihologie Integrativă, scrie despre viață și dezvoltare personală, fiind cunoscută pentru optimismul său. Corina este mamă, eduprenor, trainer, coach, autor, speaker și mentor, mereu gata să inspire și să fie inspirată.

Uite doar 3 motive pentru a participa la această prezentare:

💡 Inovație în HR: Veți descoperi cum să echilibrați utilizarea tehnologiilor avansate AI cu abordările empatice și centrate pe oameni în managementul resurselor umane.
💡 Expertiză Recunoscută: Beneficiați de cunoștințele și experiența vastă a Corinei Neagu, o expertă acreditată internațional în HR, cu peste două decenii de experiență.
💡 Dezvoltare Personală: Obțineți inspirație și sfaturi practice pentru dezvoltarea personală și profesională, într-o sesiune care pune accent pe integritate, dreptate și potențialul uman.

Noi – echipa HRforIT (Diana, Ingird și Daniel) ne dorim ca pe 20 iunie Iașul să răsune cu laude pentru ce-am ales să devenim – HRi cu vocație! Tocmai de aceea te așteptăm în sală.

Pe curând! 🙂

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

Adrian Munteanu
17/07/2024
We are thrilled to announce our very first GRC Forum offsite event in IASI. This one will be dedicated to NIS 2 directive! This is a fantastic opportunity to meet fellow members in person, share insights, and discuss the latest in network and information systems security. Whether you're a seasoned expert or just starting with NIS 2, this event will be an excellent platform for learning and networking.
02/07/2024
Societate. Film. Arhitectură celebrează, în toate dimensiunile sale, ideea de „împreună”. Studenți, profesori, arhitecți, designeri, artiști, ingineri, fotografi vizionează, descoperă, discută, argumentează, învață, lucrează, dezbat, evaluează, augmentează și potențează împreună un univers sensibil și personal a cărui unică cale de acces este filmul.
Alex Buretz
06/07/2024
Dragă comunitate, Unde te poartă vara? Sperăm că pe cele 7 coline în următoarele zile, căci pregătim o nouă întâlnire People of Design! De data aceasta, extindem granițele fizice cu un invitat drag care a depășit de mult barierele creativității: Alex Buretz. Caricaturist, ilustrator și designer grafic din Republica Moldova, Alex ne invită să ne uităm la realitatea (uneori dură) cu zâmbetul pe buze.
27/06/2024
Dăm startul unei comunități noi în Iași - L&D IS Community - cu oameni din organizații din departamentele L&D sau HR (learning, HRBP, people development etc), sau oameni care și-ar dori o carieră în aceste domenii, sau freelanceri sau pur și simplu oameni pasionați de educație, care își doresc să contribuie într-un spațiu safe, să învețe unii de la ceilalți, să aibă discuții de calitate despre domeniul L&D și provocările aferente.
Corina Neagu
20/06/2024
Dragi specialiști de HR! acest Meet-up este unul deosebit! Avem musafir de la București venit special pentru voi, mai exact pe #CorinaNeagu!! 🙂 Dacă ultima dată am fost 30, acum ce ziceți? Dublăm sau triplăm prezența? 🙂 Vă invităm la un eveniment deosebit, "HR Centrat pe Oameni: Intersecția dintre Inimă ❤️ și AI", condus de experta HR Corina Neagu. Cu o vastă experiență în resurse umane, Corina înțelege profund cum să integreze abordările empatice, centrate pe oameni, cu tehnologiile de ultimă oră AI. Evenimentul va explora echilibrul dintre inteligența emoțională și avansările tehnologice, pentru a crea un mediu de lucru mai eficient și uman. Participanții vor obține perspective valoroase despre utilizarea AI, menținând în același timp o strategie HR centrată pe oameni.
Ștefan Prepeliță
21/06/2024
Vrei să fii turist în propriul tău oraș? Vino alături de prietenii noștri de la Iași.Travel să descoperi Iașul dintr-o altă perspectivă! Vom începe de la Fab Lab 2, etajul 7, din clădirea BCR, unde vei putea admira orașul de la înălțime. Apoi vom asculta povești cunoscute și mai puțin cunoscute despre obiectivele de pe traseu, alături de ghidul nostru Ștefan Prepeliță.
29/05/2024
Este timpul pentru întâlnirea lunii mai și o nouă formulă colaborativă # People of Design & Tech x UX Meetup! De această dată, vom prezenta inovații locale folosind cele mai noi tehnologii de pe piața AR și VR, cu multă socializare și voie bună!