Cum eficientizăm procesele interne din businessul nostru?

NO-MAD Iași - Fab Lab Iași

Evenimentele NO.MAD Talks sunt acum și în Iași. 🧡 Și abia așteptăm să te avem alături!

Începem în forță cu un topic care apasă pe punct sensibil de antreprenor și freelancer – Cum facem să fim mai eficienți în businessul nostru aflat în plină creștere? Automatizăm? Delegăm?

Cum să ieșim din ciclul de a lucra nonstop, de a fi mult mai mult decât trup și suflet pentru businessul nostru și cum să evităm epuizarea? Da, da, prin EFICIENTIZARE.

👉🏻 Dacă te regăsești, atunci abia așteptăm să ne găsim la discuție cu folos.

Lansarea Jurnalului Veloepic

Jurnalul Veloepic - Fab Lab Iași

Vă invităm la lansarea jurnalului ghidat VeloEpic – Călătoriile mele pe bicicletă, un ✅concept unic pe piața din România, creat de Ioana Amăriuței Popa, special pentru iubitorii de pedalat.

Recunoștința resimțită și primită la job

Toți ne gândim cum simt recunoștința colegii din organizația noastră din activitatea ce o fac, inclusiv din cea arătată – că e meeting lunar, review anual sau o constatare spontană. Această percepție se traduce și în loializare (cât stă în organizație angajatul), în productivitate ori satisfacția lor la locul de muncă!

Iași Startup Community Meet-up #1

Rubik-Community Meet up - Fab Lab Iasi

Even community leaders need a community for networking and support, right? 💛 That’s why we’re launching 𝐈𝐚𝐬𝐢 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭𝐮𝐩 𝐂𝐨𝐦𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐲 𝐌𝐞𝐞𝐭-𝐮𝐩𝐬, a series of events designed for the local ecosystem.

PIN Awards 2023 Regional Tech Gala

PIN Awards 2023

Industria regională de IT & Outsourcing a primit o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2023, care a avut loc joi, 11 mai 2023, la Centrul de evenimente Agora. Evenimentul a avut o prezență de peste 200 de participanți din antreprenoriatul local și a companiilor multinaționale din domeniu, care își desfășoară o parte […]