Cum eficientizăm procesele interne din businessul nostru?

Alex Plamadă
NO-MAD Iași - Fab Lab Iași
NO-MAD Iași - Fab Lab Iași

Event Description

Evenimentele NO.MAD Talks sunt acum și în Iași. 🧡 Și abia așteptăm să te avem alături!

Începem în forță cu un topic care apasă pe punct sensibil de antreprenor și freelancer – Cum facem să fim mai eficienți în businessul nostru aflat în plină creștere? Automatizăm? Delegăm?

Cum să ieșim din ciclul de a lucra nonstop, de a fi mult mai mult decât trup și suflet pentru businessul nostru și cum să evităm epuizarea? Da, da, prin EFICIENTIZARE.

👉🏻 Dacă te regăsești, atunci abia așteptăm să ne găsim la discuție cu folos.

☀ Data & Locația
Joi, 11 Aprilie, ora 18:00, la Fab Lab 1 (Tudor)

💻 Pentru cine este acest eveniment?
Freelanceri, antreprenori, solopreneuri, studenți, cei care își doresc o schimbare profesională sau oricine apreciază libertatea de a lucra independent, chiar dacă nu a făcut încă pasul spre freelancing.

💡 De la cine vom învăța?

Îl vom avea alături de noi pe Alex Plamadă, Managing Partner la Subsign (agenție de marketing), co-fondator al programului BOLD Awards, cât și parte din abtinut.ro – un proiect de suflet ce democratizează starea de bine.

Îl invităm pe Alex să lase câteva cuvinte pentru tine:

„Hello no.mads! Abia aștept să ne vedem la eveniment, însă până atunci, las aici câteva cuvinte despre mine.

Antreprenoriatul și dorința de a crea proiecte utile și cu impact m-au atras încă din liceu, astfel încât în clasa a 12-a deja intrasem în lumea antreprenoriatului prin deschiderea primei companii.

De-a lungul anilor m-am implicat voluntar în zeci de proiecte care m-au ajutat să mă formez ca tânăr și ca om. În paralel cu deschiderea primei companii, am fost partener CSW în organizarea conferinței globale Crowdsourcing Week 2018, fiind urmată de organizarea primei ediții a BOLD Awards, un program de premiere a inițiativelor excepționale din diverse industrii inovatoare.

Abia aștept să ne cunoaștem și să povestim mai multe!”

📃 Agenda noastră?
📌 18:00 – 18:30 Welcome
📌 18:30 – 19:30 Alex ne va vorbi despre eficientizarea proceselor interne din businessul nostru
📌 19:30 – 20:00 Q&A session
📌 20:00 – 21:00 Networking fain, cu folos și efervescență

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate! 🚩

Înscrie-te aici: https://forms.gle/JSUN3RaZ8bKC5jB87

Partener locație: Fab Lab Iași
Parteneri networking:

  • Noir Coffee Roasters
  • Gramma Wines
  • Kopt Artizanal
  • DIVINO Wineshop Iași – vouchere de 10% pentru toți participanții

Comunitatea NO.MAD Talks a fost fondată în București, în 2018, de Iunieta Sandu, și numără astăzi 10.000 de membri, care sunt activi în grupul nostru de Facebook Freelanceri NO.MAD Talks și pe site-ul www.nomadtalks.ro

Hai să ne cunoaștem, să creștem împreună și să sărbătorim forța comunității!

Ne vedem curând! 🎈

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

Adrian Munteanu
17/07/2024
We are thrilled to announce our very first GRC Forum offsite event in IASI. This one will be dedicated to NIS 2 directive! This is a fantastic opportunity to meet fellow members in person, share insights, and discuss the latest in network and information systems security. Whether you're a seasoned expert or just starting with NIS 2, this event will be an excellent platform for learning and networking.
02/07/2024
Societate. Film. Arhitectură celebrează, în toate dimensiunile sale, ideea de „împreună”. Studenți, profesori, arhitecți, designeri, artiști, ingineri, fotografi vizionează, descoperă, discută, argumentează, învață, lucrează, dezbat, evaluează, augmentează și potențează împreună un univers sensibil și personal a cărui unică cale de acces este filmul.
Alex Buretz
06/07/2024
Dragă comunitate, Unde te poartă vara? Sperăm că pe cele 7 coline în următoarele zile, căci pregătim o nouă întâlnire People of Design! De data aceasta, extindem granițele fizice cu un invitat drag care a depășit de mult barierele creativității: Alex Buretz. Caricaturist, ilustrator și designer grafic din Republica Moldova, Alex ne invită să ne uităm la realitatea (uneori dură) cu zâmbetul pe buze.
27/06/2024
Dăm startul unei comunități noi în Iași - L&D IS Community - cu oameni din organizații din departamentele L&D sau HR (learning, HRBP, people development etc), sau oameni care și-ar dori o carieră în aceste domenii, sau freelanceri sau pur și simplu oameni pasionați de educație, care își doresc să contribuie într-un spațiu safe, să învețe unii de la ceilalți, să aibă discuții de calitate despre domeniul L&D și provocările aferente.
Corina Neagu
20/06/2024
Dragi specialiști de HR! acest Meet-up este unul deosebit! Avem musafir de la București venit special pentru voi, mai exact pe #CorinaNeagu!! 🙂 Dacă ultima dată am fost 30, acum ce ziceți? Dublăm sau triplăm prezența? 🙂 Vă invităm la un eveniment deosebit, "HR Centrat pe Oameni: Intersecția dintre Inimă ❤️ și AI", condus de experta HR Corina Neagu. Cu o vastă experiență în resurse umane, Corina înțelege profund cum să integreze abordările empatice, centrate pe oameni, cu tehnologiile de ultimă oră AI. Evenimentul va explora echilibrul dintre inteligența emoțională și avansările tehnologice, pentru a crea un mediu de lucru mai eficient și uman. Participanții vor obține perspective valoroase despre utilizarea AI, menținând în același timp o strategie HR centrată pe oameni.
Ștefan Prepeliță
21/06/2024
Vrei să fii turist în propriul tău oraș? Vino alături de prietenii noștri de la Iași.Travel să descoperi Iașul dintr-o altă perspectivă! Vom începe de la Fab Lab 2, etajul 7, din clădirea BCR, unde vei putea admira orașul de la înălțime. Apoi vom asculta povești cunoscute și mai puțin cunoscute despre obiectivele de pe traseu, alături de ghidul nostru Ștefan Prepeliță.
29/05/2024
Este timpul pentru întâlnirea lunii mai și o nouă formulă colaborativă # People of Design & Tech x UX Meetup! De această dată, vom prezenta inovații locale folosind cele mai noi tehnologii de pe piața AR și VR, cu multă socializare și voie bună!