Threads of Tomorrow: Stronger and Better

Reginova - Fab Lab Iași

🚀 Bucură-te de o seară plină de inovație și stil la Threads of Tomorrow: Stronger and Better Together! 🌟
Ai dorința de a face o diferența și de a contribui la un viitor mai sustenabil în industria modei?
Ești antreprenor, ai propriul tău brand sau o idee inovatoare pentru industrie? Ei bine, ai nimerit exact unde trebuie!
📅 Când? Pe 5 aprilie, începând cu ora 18:00!
👠 Unde? Fablab3, Iași

Cum eficientizăm procesele interne din businessul nostru?

NO-MAD Iași - Fab Lab Iași

Evenimentele NO.MAD Talks sunt acum și în Iași. 🧡 Și abia așteptăm să te avem alături!

Începem în forță cu un topic care apasă pe punct sensibil de antreprenor și freelancer – Cum facem să fim mai eficienți în businessul nostru aflat în plină creștere? Automatizăm? Delegăm?

Cum să ieșim din ciclul de a lucra nonstop, de a fi mult mai mult decât trup și suflet pentru businessul nostru și cum să evităm epuizarea? Da, da, prin EFICIENTIZARE.

👉🏻 Dacă te regăsești, atunci abia așteptăm să ne găsim la discuție cu folos.

New Media Jam – Workshop

New Media Jam - Fab Lab Iași

In this workshop you will learn the basics to implement different forms of interactivity in your New Media installation. The start is on 20 of february and you will be greeted by 4 guides Grafo, Marian Mina, Georgeana Dura and Dr0mp.

Emotional agility @Work

Emotional Agility - Fab Lab

Te-ai întrebat vreodată dacă starea ta de bine influențează într-adevăr direct viața ta profesională? Poate ai fost tentat să crezi că mediul de lucru, cultura companiei sau interacțiunile cu cei din jur sunt factorii decisivi. Și da, acești factori au o importanță majoră, însă trebuie să luăm în considerare și alți factori influențatori. Acest context, […]

New Media JAM

Ești invitat să participi la New Media Jam, o competiție specială dedicată artiștilor, programatorilor și pasionaților de domeniul new media.
NewMedia Jam este un eveniment creativ în care artiști și persoane pasionate de domeniul new media se întrunesc pentru a colabora și a dezvolta instalații sau experiențe new media (interactive, reactive, imersive, videomapping, audio-video, apps etc.) într-un timp limitat.