Dezbatere Fab Lab Iaşi: „Societatea digitală. Stăpâni, cetăţeni sau sclavi?”

Societatea digitala - Fab Lab Iași

Profesorul Răzvan Rughiniş vine la Iaşi pentru o discuţie despre volumul „Societatea digitală. Stăpâni, cetăţeni sau sclavi?”. Miercuri, 18 ianuarie 2023, începând cu ora 18.30, la Fab Lab Iaşi, are loc lansarea de carte şi o masă rotundă, unde se va discuta despre impactul Big Data, al algoritmilor care ne ghidează interacţiunile de pe reţelele de socializare şi despre cine deţine şi cum sunt folosite datele noastre personale.

Răzvan Rughiniş este profesor la Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universităţii Politehnice din Bucureşti, unde predă cursuri de securitate cibernetică, internetul lucrurilor şi protecţia vieţii private. Este cercetător şi unul dintre iniţiatorii programului “Innovation Labs”. Analizează problemele şi potenţialul structurilor digitale care fac din ce în ce mai mult parte din vieţile noastre. Intrarea este liberă, pe baza unei înscrieri aici.

Sursă articol: https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/dezbatere-fab-lab-iasi-poimaine-a-societatea-digitala-stapani-cetateni-sau-sclavia–343320.html