Human-Centric HR: The Intersection of Heart

Corina Neagu
HR for IT - Fab Lab Iași
HR for IT - Fab Lab Iași

Event Description

Dragi specialiști de HR!

acest Meet-up este unul deosebit! Avem musafir de la București venit special pentru voi, mai exact pe #CorinaNeagu!! 🙂 Dacă ultima dată am fost 30, acum ce ziceți? Dublăm sau triplăm prezența? 🙂

Vă invităm la un eveniment deosebit, “HR Centrat pe Oameni: Intersecția dintre Inimă ❤️ și AI”, condus de experta HR Corina Neagu. Cu o vastă experiență în resurse umane, Corina înțelege profund cum să integreze abordările empatice, centrate pe oameni, cu tehnologiile de ultimă oră AI. Evenimentul va explora echilibrul dintre inteligența emoțională și avansările tehnologice, pentru a crea un mediu de lucru mai eficient și uman. Participanții vor obține perspective valoroase despre utilizarea AI, menținând în același timp o strategie HR centrată pe oameni.

Detalii eveniment:
🗓️ joi, 20.06.2024 – de la ora 18.00 (2h)
🧭 Strada Grigore Ureche 14, Iași | Youth Hub by BCR
💳 intrarea este gratuită
📥 înscriere participare – [email protected] & [email protected]

Corina Neagu este pasionată de dezvoltarea oamenilor și dedicată dreptății, integrității și potențialului uman. Absolventă de Drept cu acreditare internațională în HR (CIPD, UK), a acumulat două decenii de experiență în HR, atât național, cât și internațional. În formare în Psihologie Integrativă, scrie despre viață și dezvoltare personală, fiind cunoscută pentru optimismul său. Corina este mamă, eduprenor, trainer, coach, autor, speaker și mentor, mereu gata să inspire și să fie inspirată.

Uite doar 3 motive pentru a participa la această prezentare:

💡 Inovație în HR: Veți descoperi cum să echilibrați utilizarea tehnologiilor avansate AI cu abordările empatice și centrate pe oameni în managementul resurselor umane.
💡 Expertiză Recunoscută: Beneficiați de cunoștințele și experiența vastă a Corinei Neagu, o expertă acreditată internațional în HR, cu peste două decenii de experiență.
💡 Dezvoltare Personală: Obțineți inspirație și sfaturi practice pentru dezvoltarea personală și profesională, într-o sesiune care pune accent pe integritate, dreptate și potențialul uman.

Noi – echipa HRforIT (Diana, Ingird și Daniel) ne dorim ca pe 20 iunie Iașul să răsune cu laude pentru ce-am ales să devenim – HRi cu vocație! Tocmai de aceea te așteptăm în sală.

Pe curând! 🙂

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

Sebastian Agachie
19/09/2024
29/08/2024