Work Life Balance: Tu cum jonglezi cu viața personală și profesională?

Dragoș Daniel Panainte

Event Description

Există echilibru între viața profesională și cea personală? Cum putem echilibra cele două laturi ale vieții?
Vino la un atelier experiențial marca Club Fab Lab Iași alături de invitatul nostru, Dragoș Panainte, sociolog și terapeut sistemic care ne va povesti, pe baza Teoria sistemelor și viziunea terapiei sistemice, despre cele două moduri de viață (privată/profesională) și corelarea dintre ele. De asemenea, Dragoș ne va arăta cum identificăm și prioritizăm aceste roluri multiple, într-o sesiune interactivă la Fab Lab 1.

Intrarea este gratuită, dar te invităm să te înscrii aici: https://forms.gle/UxSwyFR95CuD42cPA

Te așteptăm alături de noi!

Mai multe despre facilitator:
Dragoș Panainte este sociolog și terapeut sistemic și îi place să se autodefinească ca fiind Human Troubleshooter & Free Spirit. Dragoș are o licență în Sociologie și Politologie și o formare în psihoterapie sistemică. Interese sale constante se concentrează în zona de psihologie organizațională, neuroștiințe & economie comportamentală. Are peste 17 ani de experiență în Management consulting, HR & People management și Dezvoltare organizațională și activează simultan în rolul de creator al comunității HR for IT, antreprenor la DBIRomania.ro, cadru didactic asociat UAIC Iași și căutător de sens pentru oameni și organizații prin diagnoză și intervenție sistemică.

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

Bogdan Puiu
24/11/2023
Crina Penteleychuck
28/11/2023
Carmen Teodorescu
20/11/2023
Daniel Dragoș Panainte
06/11/2023
Te invităm luni 6 noiembrie de la orele 18.00 la Fab Lab Iași la o discuție relaxată într-un cadru securizant alături de Corina Ichim Farcas, psiholog & mindful storyteller și Dragos Daniel Panainte, om de HR și terapeut sistemic.