Transformă-ți competitorul în partener de afaceri

Dumitru Rășcanu
JCI Iasi - Fab Lab Iasi
JCI Iasi - Fab Lab Iasi

Event Description

Află povestea lui Dumitru Rășcanu, fondatorul Apisrom. @Fab Lab Iași – str. Rândunica 2

Cum a ajuns la cifra de afaceri de 9 milioane de euro și cum și-a transformat concurentul în partener de afaceri.

Dumitru Rășcanu, fondatorul Apisrom, este un exemplu strălucit de succes antreprenorial în industria de procesare a mierii și cerii de albine. Începând de la zero, Dumitru a construit un imperiu care, în anul 2020, a generat o cifră de afaceri impresionantă de peste 9 milioane de euro.

În cei 18 ani de activitate, Apisrom a crescut spectaculos, având acum peste 38 de angajați și extinzându-și afacerea în 15 țări unde exportă produsele sale.

Participarea sa la emisiunea “Imperiul Leilor” a culminat cu obținerea unui parteneriat valoros cu o mare investitoare – fondatoarea Musette, Cristina Bâtlan, consolidând și mai mult prezența Apisrom pe piața internațională. Povestea sa este o mărturie a perseverenței, inovației și a viziunii antreprenoriale.

Ce vei descoperi la eveniment?

Cum să transformi un competitor într-un partener valoros și lecțiile învățate din această experiență.

Cum te implici total în afacerea proprie, menținând în același timp un echilibru sănătos între viața profesională și cea personală.

Strategii eficiente pentru atingerea primului milion în cifra de afaceri și depășirea barierelor de creștere.

Cum aplici principiile strategiei Blue Ocean pentru a inova și a te diferenția pe piață.

Metode de extindere pe piața europeană și construirea de relații solide în industrii competitive.

Cum identifici mentorul potrivit pentru tine și importanța mentoratului pentru a evolua.

Cum să construiești și să menții o echipă unită în fața provocărilor.

De ce să participi?

Sfaturi personalizate: Primește îndrumări concrete, bazate pe experiența vastă a lui Dumitru Rășcanu.

Oportunități de colaborare: Descoperă cum să vezi dincolo de rivalitate și să identifici oportunități de colaborare mutual avantajoasă.

Comunitate: Conectează-te cu alți antreprenori și profesioniști, împărtășind experiențe și idei.

Participarea sa la emisiunea “Imperiul Leilor” a culminat cu obținerea unui parteneriat valoros cu o mare investitoare – fondatoarea Musette, Cristina Bâtlan, consolidând și mai mult prezența Apisrom pe piața internațională. Povestea lui Dumitru Rășcanu este o mărturie a perseverenței, inovației și a viziunii antreprenoriale.

JCI Iași reprezintă o comunitate vibrantă de tineri profesioniști și antreprenori dedicați dezvoltării personale și profesionale, contribuind activ la proiecte care au un impact pozitiv asupra comunității locale.

Prin inițiativele și evenimentele sale, JCI Iași încurajează liderii tineri să își asume roluri de conducere, să dezvolte soluții inovative la provocările sociale și să colaboreze pentru un viitor mai bun.

Membrilor JCI Iași li se oferă oportunități unice de networking, formare profesională și dezvoltare personală, având șansa de a face parte dintr-o rețea globală de tineri lideri motivați să creeze schimbări pozitive în lume.

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

10/04/2024
We are thrilled to announce our first local edition of Moldova Demo Day on April 10th in Iași, at Fab Lab3, organized by the Romanian Tech Startups Association along with our local partner People of Tech Iași.
Valentin Măzăreanu
25/04/2024
Ce este ITIL®? ITIL® este cel mai popular cadru de lucru pentru Managementul Serviciilor IT din lume, oferind o atenție reînnoită asupra practiilor orientate către valoare și optimizarea serviciilor IT. Cursul ITIL® 4 Foundation este un program comprehensiv conceput pentru a oferi participanților o înțelegere solidă a conceptelor și practicilor fundamentale din cadrul ITIL® 4. Acest curs servește ca punct de plecare ideal pentru cei care doresc să-și dezvolte competențele în managementul serviciilor IT conform celor mai recente standarde și practici din industrie.
05/04/2024
🚀 Bucură-te de o seară plină de inovație și stil la Threads of Tomorrow: Stronger and Better Together! 🌟 Ai dorința de a face o diferența și de a contribui la un viitor mai sustenabil în industria modei? Ești antreprenor, ai propriul tău brand sau o idee inovatoare pentru industrie? Ei bine, ai nimerit exact unde trebuie! 📅 Când? Pe 5 aprilie, începând cu ora 18:00! 👠 Unde? Fablab3, Iași
Anamaria Lăzăruc
03/04/2024
tim că în spatele rolului de medic se află câte o persoană cu o mulțime de aspirații, motivații și dorințe - toate adunate pentru a face bine celor din jur și de a le diminua suferința. Cu aceste persoane ne întâlnim pentru a creiona idei și proiecte care să sprijine calitatea serviciilor medicale din prezent și din viitor. Te invităm să te alături comunității de medici, dacă ești student în an terminal la Facultatea de Medicină / medic rezident / medic specialist. Pentru înscriere, accesează link-ul următor: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe9HyXSodg5Ed.../viewform
Alex Plamadă
11/04/2024
Evenimentele NO.MAD Talks sunt acum și în Iași. 🧡 Și abia așteptăm să te avem alături! Începem în forță cu un topic care apasă pe punct sensibil de antreprenor și freelancer - Cum facem să fim mai eficienți în businessul nostru aflat în plină creștere? Automatizăm? Delegăm? Cum să ieșim din ciclul de a lucra nonstop, de a fi mult mai mult decât trup și suflet pentru businessul nostru și cum să evităm epuizarea? Da, da, prin EFICIENTIZARE. 👉🏻 Dacă te regăsești, atunci abia așteptăm să ne găsim la discuție cu folos.
Andrei Onofrei
25/03/2024
The new form of online communication has brought great improvement possibilities, by overcoming the limitations of time and space. However, online presence have also modified the communication rules, e.g., those related to proxemics or the challenge in reading nonverbal cues. And those need a little adjusting to adapt to this new form of everyday communication. Body language is one of these ways. I invite you to discuss together how body language has changed in this virtual world, as well as some techniques to improve your listening and overall communication in the virtual world. Bring also your experiences, questions and challenges in virtual world!
29/03/2024
Vă invităm la lansarea jurnalului ghidat VeloEpic - Călătoriile mele pe bicicletă, un ✅concept unic pe piața din România, creat de Ioana Amăriuței Popa, special pentru iubitorii de pedalat.
28/03/2024
Dear community, March calls us together for the #3 inspiring event by People of Design & Tech, with two empowering guests: Andrei Botez, Group Head of Creative Services @Endava and Marian Petrescu, Head of Computing and Chassis Units @ Continental Automotive. What they have in common is a strong growth mindset that brings their environment to the next level.