Threads of Tomorrow: Stronger and Better

Reginova - Fab Lab Iași
Reginova - Fab Lab Iași

Event Description

🚀 Bucură-te de o seară plină de inovație și stil la Threads of Tomorrow: Stronger and Better Together! 🌟

Ai dorința de a face o diferența și de a contribui la un viitor mai sustenabil în industria modei?
Ești antreprenor, ai propriul tău brand sau o idee inovatoare pentru industrie? Ei bine, ai nimerit exact unde trebuie!

📅 Când? Pe 5 aprilie, începând cu ora 18:00!
👠 Unde? Fablab3, Iași

Hai să ne întâlnim și să ne distrăm în timp ce învățăm despre sustenabilitatea în moda modernă!
Vino să asculți poveștile fascinante ale unor experți precum Caterina Ailiesei de la Katty Fashion și Andreea Sofronea de la REDU, care vor deschide porțile spre un viitor mai verde și mai sustenabil.
Vino să te inspiri și să te conectezi cu oameni ca tine, gata să facă schimbarea în lumea modei. Iată ce te așteaptă:
📋 Agenda:
18:00 – 18:20: Sosirea participanților și networking
18:20 – 18:35: Prezentările Asociației Reginnova NE
18:35 – 18:55: Caterina Ailiesei (Katty Fashion) – Sustenabilitate și inovație în modă
19:10 – 19:25: Andreea Sofronea (REDU) – Dezvoltare sustenabilă in domeniul textil
19:25 – 19:40: Julia Butuca (Katty Fashion) – Schimbările legislative viitoare la nivelul UE
19:40 – 20:15: Grupuri de lucru coordonate de Reginnova NE
Discuție deschisă prezentând cele mai mari impacturi și nevoi care apar odată cu implementarea noilor legislații și reguli în UE pentru IMM-uri.
20:15 – 21:00: Continuarea networking-ului și discuții deschise
🎟️ Rezervă-ți locul acum și fii parte din acest eveniment remarcabil!

Înscrie-te GRATUIT aici:
https://qualtricsxmsd8pl2bcb.qualtrics.com/…/SV…

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

27/06/2024
Dăm startul unei comunități noi în Iași - L&D IS Community - cu oameni din organizații din departamentele L&D sau HR (learning, HRBP, people development etc), sau oameni care și-ar dori o carieră în aceste domenii, sau freelanceri sau pur și simplu oameni pasionați de educație, care își doresc să contribuie într-un spațiu safe, să învețe unii de la ceilalți, să aibă discuții de calitate despre domeniul L&D și provocările aferente.
Corina Neagu
20/06/2024
Dragi specialiști de HR! acest Meet-up este unul deosebit! Avem musafir de la București venit special pentru voi, mai exact pe #CorinaNeagu!! 🙂 Dacă ultima dată am fost 30, acum ce ziceți? Dublăm sau triplăm prezența? 🙂 Vă invităm la un eveniment deosebit, "HR Centrat pe Oameni: Intersecția dintre Inimă ❤️ și AI", condus de experta HR Corina Neagu. Cu o vastă experiență în resurse umane, Corina înțelege profund cum să integreze abordările empatice, centrate pe oameni, cu tehnologiile de ultimă oră AI. Evenimentul va explora echilibrul dintre inteligența emoțională și avansările tehnologice, pentru a crea un mediu de lucru mai eficient și uman. Participanții vor obține perspective valoroase despre utilizarea AI, menținând în același timp o strategie HR centrată pe oameni.
Ștefan Prepeliță
21/06/2024
Vrei să fii turist în propriul tău oraș? Vino alături de prietenii noștri de la Iași.Travel să descoperi Iașul dintr-o altă perspectivă! Vom începe de la Fab Lab 2, etajul 7, din clădirea BCR, unde vei putea admira orașul de la înălțime. Apoi vom asculta povești cunoscute și mai puțin cunoscute despre obiectivele de pe traseu, alături de ghidul nostru Ștefan Prepeliță.
29/05/2024
Este timpul pentru întâlnirea lunii mai și o nouă formulă colaborativă # People of Design & Tech x UX Meetup! De această dată, vom prezenta inovații locale folosind cele mai noi tehnologii de pe piața AR și VR, cu multă socializare și voie bună!
23/05/2024
SAVE THE DATE: 23 mai 2024! Industria regională de IT & Outsourcing va primi o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai 2024, la Centrul de evenimente Agora. Mai multe detalii vor fi anunțate pe parcurs. Stați aproape! www.pinawards.ro
24/04/2024
În acest meetup câțiva membri din comunitate vor ține prezentări-fulger (până la 5 minute fiecare) despre topicul preferat de fiecare, legat de UX desigur. See you soon!
23/04/2024
Dragă comunitate, Este timpul pentru noua întâlnire #4 People of Design & Tech în care să înflorească la unison inspirația, socializarea și voia bună! De data aceasta, vă așteptăm cu doi invitați complementari: Silviu Teodor-Stanciu, designer și lector universitar la Facultatea de Arte Vizuale și Design (UNAGE Iași) și Cristian Josan, General Manager - Amazon Development Center Romania. Ceea ce au în comun este o mentalitate puternică de creștere, care aduce mediul lor la următorul nivel.