PoD- SCULPTURING LIFE

Georgea Dura

Event Description

Ce spui de niște infuzie cu artă în luna lui Gustar? De data aceasta, va fi o întâlnire cu un artist neconvențional al Iașului care contribuie prin creațiile sale la numeroase evenimente culturale și artistice din oraș, dar și din țară: Georgea Dura. Modul său ingenios de a se adapta prin sculpturile sale în diferite contexte îmbunătățește efectul artistic și vizual al proiectelor la care participă.
Vino alături de noi la o nouă ediție People of Design Iași să descoperim alături de Georgea Dura despre ce înseamnă să fii un artist al formelor.
Te rugăm să-ți rezervi biletul GRATUIT aici: https://forms.gle/DFb1e8Z7Lb74x66U8

Mai multe despre invitat:
Georgea Dura Artist plastic -Sculptor din Iași, am absolvit Facultatea de artă plastică și design “George Enescu” în 2008 și master în 2011. Activă din 2005 în diverse expoziții și evenimente culturale precum Festivalul Afterhills din Iași, Rockanotherworld, Street delivery și St.art Festival București.

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

Bogdan Puiu
24/11/2023
Crina Penteleychuck
28/11/2023
Carmen Teodorescu
20/11/2023
Daniel Dragoș Panainte
06/11/2023
Te invităm luni 6 noiembrie de la orele 18.00 la Fab Lab Iași la o discuție relaxată într-un cadru securizant alături de Corina Ichim Farcas, psiholog & mindful storyteller și Dragos Daniel Panainte, om de HR și terapeut sistemic.