POD – Optimistic Architecture cu Tiberiu Teodor Stanciu

Tiberiu Teodor Stanciu
POD, PIN

Event Description

Dragă comunitate PoD,
La începutul verii avem alături de noi un artist optimist al arhitecturii care dezvoltă proiecte din dragoste pentru Iași: Tiberiu Teodor-Stanciu. Este ușor să te întâlnești cu proiectele lui la fiecare pas deoarece el și-a adus aportul în realizarea sistemelor de signalistică, a hărților turistice și a panourilor informative din Iași. Atenția la detalii în ilustrații și autenticitatea animațiilor sale se împletesc de minune cu rolul său de asistent universitar la Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino” din Iași și la Facultatea de Filosofie din Iași.
„Sunt un arhitect optimist, cu experienţa lucrului în echipe multidisciplinare. Lucrez încă din anul 2013 alături de designeri, urbanişti şi arhitecţi la proiecte naţionale şi internaţionale. În prezent, dezvolt proiectul personal ,,Atelier Spre”, poziţionat la intersecţia dintre signalistică, arhitectură şi grafică, dedicat oraşului natal, Iaşi. ”
Deși îl caracterizează modestia, invitatul nostru a participat la peste 20 de conferințe și seminarii naționale și internaționale de arhitectură și urbanism. A creat sau și-a adus aportul semnificativ la peste 20 de workshopuri de creativitate, arhitectură și urbanism și la numeroase proiecte de arhitectură, fotografie, grafică și regenerare urbană. Datorită muncii sale, a primit peste 20 de distincții și premii.
Te-am convins să participi la următoarea noastră întâlnire?

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

Bogdan Puiu
24/11/2023
Crina Penteleychuck
28/11/2023
Carmen Teodorescu
20/11/2023
Daniel Dragoș Panainte
06/11/2023
Te invităm luni 6 noiembrie de la orele 18.00 la Fab Lab Iași la o discuție relaxată într-un cadru securizant alături de Corina Ichim Farcas, psiholog & mindful storyteller și Dragos Daniel Panainte, om de HR și terapeut sistemic.