PoD- DESIGN EXPERIENCES

Andrei Grăunte

Event Description

Zilele de vară sunt și despre revederea cu oamenii-resursă ai comunității noastre! De aceea, iulie ne aduce aproape de un designer de experiențe, pasionat al industriei de entertainment, marketing și tehnologie: Andrei Grăunte. Invitatul nostru vine cu 15 ani+ experiență de jonglat cu aceste arii de explorare infinită și ne va povesti despre cum a reușit să îmbine în cariera sa 4 elemente nodale: creativitatea, execuția, strategia și cercetarea.

Vino alături de noi la o nouă ediție People of Design Iași să descoperim alături de Andrei Grăunte despre ce înseamnă să fii un Designer de experiențe.

Te rugăm să-ți rezervi biletul GRATUIT aici: https://forms.gle/Ejkb2Humb4TJ8xg38

Deși accesul e liber, te invităm să contribui printr-o donație la fondul @Salvati Copii Iași, aici: https://bit.ly/SalvatiCopiiiIasi
Apreciem mult implicarea ta!

Mai multe despre invitat:
• 20 de ani experiență acumulată in industria de entertainment și experiențe.
• 15 ani în main office la Carnival Corporation, Miami – jonglând între entertainment, marketing, technology.

Infinite World Studios – În 2009, Infinite World Studios, agenția fondată de Andrei, se poziționează pe piața serviciilor creative, tech și consulting în SUA. „Principiul nostru de business este să păstrăm un grup select de clienți cărora le acordăm 110%.”
http://infiniteworldstudio.com

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

Bogdan Puiu
24/11/2023
Crina Penteleychuck
28/11/2023
Carmen Teodorescu
20/11/2023
Daniel Dragoș Panainte
06/11/2023
Te invităm luni 6 noiembrie de la orele 18.00 la Fab Lab Iași la o discuție relaxată într-un cadru securizant alături de Corina Ichim Farcas, psiholog & mindful storyteller și Dragos Daniel Panainte, om de HR și terapeut sistemic.