Personal EduFin

Catrinel Zaharia & Mircea Bărbulescu
EduFin, pin

Event Description

Îți dorești să ai un management financiar sănătos și o relație bună cu banii?
Te invităm miercuri, 21 iunie de la ora 18:00 la Personal EduFin*, sesiunea live de ateliere dedicate educației financiare. Evenimentul va fi găzduit de Fab Lab 3 și facilitat de Catrinel Zaharia, specialistul în consiliere financiară și bancară cu peste 20 de ani de experiență în domeniu.
Alături de noi va fi Mihnea Bărbulescu, Director Executiv ERSTE Asset Management care ne va împărtăși din experiența sa colosală în industria bancară și managementul portofoliilor de business.

Te așteptăm la eveniment dacă:
🗸 îți dorești să îți îmbunătățești relația cu banii;
🗸 vrei să îți organizezi mai bine bugetul lunar;
🗸 vrei să îți schimbi stilul de viață și să-ți restructurezi un nou management financiar;
🗸 ești pasionat(ă) de domeniul bancar sau financiar și vrei să afli lucruri noi.

Vino să descoperim împreună impactul pozitiv pe care adoptarea și practicarea principiilor de educație financiară îl poate aduce în viața ta și a celor dragi ție.

Accesul la eveniment va fi GRATUIT, însă te rugăm să-ți rezervi locul aici: https://forms.gle/ZTYV4wPmJMmqP7bJ8

Despre invitat:
Mihnea Barbulescu lucrează de peste 25 ani în lumea investițiilor. El crede cu tărie că pentru a-ți atinge ca personalitate umană întregul potențial, cunoașterea în domeniul financiar este esențială. Astăzi, suntem cu toții investitori și pentru asta e crucial să cunoaștem cum funcționează piețele financiare și, mai ales, cum alegem noi să reacționăm la mișcările lor.

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

Bogdan Puiu
24/11/2023
Crina Penteleychuck
28/11/2023
Carmen Teodorescu
20/11/2023
Daniel Dragoș Panainte
06/11/2023
Te invităm luni 6 noiembrie de la orele 18.00 la Fab Lab Iași la o discuție relaxată într-un cadru securizant alături de Corina Ichim Farcas, psiholog & mindful storyteller și Dragos Daniel Panainte, om de HR și terapeut sistemic.