Personal EduFin Workshop by Catrinel Zaharia

Catrinel Zaharia

Event Description

Îți dorești să ai un management financiar sănătos și o relație bună cu banii?
Te invităm luni, 10 iulie de la ora 17:30 la Personal EduFin*, sesiunea live de ateliere dedicate educației financiare. Evenimentul va fi găzduit de Fab Lab 1 și facilitat de Catrinel Zaharia, specialistul în consiliere financiară și bancară cu peste 20 de ani de experiență în domeniu.
Te așteptăm la eveniment dacă:
– îți dorești să îți îmbunătățești relația cu banii;
– vrei să îți organizezi mai bine bugetul lunar;
– vrei să îți schimbi stilul de viață și să-ți restructurezi un nou management financiar;
– ești pasionat(ă) de domeniul bancar sau financiar și vrei să descoperi lucruri noi.

Vino să descoperim împreună impactul pozitiv pe care adoptarea și practicarea principiilor de educație financiară îl poate aduce în viața ta și a celor dragi ție.

Accesul la eveniment va fi GRATUIT, însă te rugăm să-ți rezervi locul aici: https://forms.gle/ZTYV4wPmJMmqP7bJ8

Despre facilitator:
Catrinel Zaharia, de profesie economist, cu o experiență de peste 20 de ani în consultanță financiară și antreprenorială, vă invită să descoperiți împreună impactul pozitiv pe care adoptarea și practicarea principiilor de educație financiară îl poate aduce în viețile dumneavoastră și a celor importanți/apropiați.


*Personal EduFin este un proiect dezvoltat în parteneriat cu „Școala de bani”, un program de educație financiară pentru toate vârstele realizat de BCR.

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

23/05/2024
SAVE THE DATE: 23 mai 2024! Industria regională de IT & Outsourcing va primi o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai 2024, la Centrul de evenimente Agora. Mai multe detalii vor fi anunțate pe parcurs. Stați aproape! www.pinawards.ro
24/04/2024
În acest meetup câțiva membri din comunitate vor ține prezentări-fulger (până la 5 minute fiecare) despre topicul preferat de fiecare, legat de UX desigur. See you soon!
23/04/2024
Dragă comunitate, Este timpul pentru noua întâlnire #4 People of Design & Tech în care să înflorească la unison inspirația, socializarea și voia bună! De data aceasta, vă așteptăm cu doi invitați complementari: Silviu Teodor-Stanciu, designer și lector universitar la Facultatea de Arte Vizuale și Design (UNAGE Iași) și Cristian Josan, General Manager - Amazon Development Center Romania. Ceea ce au în comun este o mentalitate puternică de creștere, care aduce mediul lor la următorul nivel.
10/04/2024
We are thrilled to announce our first local edition of Moldova Demo Day on April 10th in Iași, at Fab Lab3, organized by the Romanian Tech Startups Association along with our local partner People of Tech Iași.
Valentin Măzăreanu
25/04/2024
Ce este ITIL®? ITIL® este cel mai popular cadru de lucru pentru Managementul Serviciilor IT din lume, oferind o atenție reînnoită asupra practiilor orientate către valoare și optimizarea serviciilor IT. Cursul ITIL® 4 Foundation este un program comprehensiv conceput pentru a oferi participanților o înțelegere solidă a conceptelor și practicilor fundamentale din cadrul ITIL® 4. Acest curs servește ca punct de plecare ideal pentru cei care doresc să-și dezvolte competențele în managementul serviciilor IT conform celor mai recente standarde și practici din industrie.
05/04/2024
🚀 Bucură-te de o seară plină de inovație și stil la Threads of Tomorrow: Stronger and Better Together! 🌟 Ai dorința de a face o diferența și de a contribui la un viitor mai sustenabil în industria modei? Ești antreprenor, ai propriul tău brand sau o idee inovatoare pentru industrie? Ei bine, ai nimerit exact unde trebuie! 📅 Când? Pe 5 aprilie, începând cu ora 18:00! 👠 Unde? Fablab3, Iași
Anamaria Lăzăruc
03/04/2024
tim că în spatele rolului de medic se află câte o persoană cu o mulțime de aspirații, motivații și dorințe - toate adunate pentru a face bine celor din jur și de a le diminua suferința. Cu aceste persoane ne întâlnim pentru a creiona idei și proiecte care să sprijine calitatea serviciilor medicale din prezent și din viitor. Te invităm să te alături comunității de medici, dacă ești student în an terminal la Facultatea de Medicină / medic rezident / medic specialist. Pentru înscriere, accesează link-ul următor: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe9HyXSodg5Ed.../viewform
Alex Plamadă
11/04/2024
Evenimentele NO.MAD Talks sunt acum și în Iași. 🧡 Și abia așteptăm să te avem alături! Începem în forță cu un topic care apasă pe punct sensibil de antreprenor și freelancer - Cum facem să fim mai eficienți în businessul nostru aflat în plină creștere? Automatizăm? Delegăm? Cum să ieșim din ciclul de a lucra nonstop, de a fi mult mai mult decât trup și suflet pentru businessul nostru și cum să evităm epuizarea? Da, da, prin EFICIENTIZARE. 👉🏻 Dacă te regăsești, atunci abia așteptăm să ne găsim la discuție cu folos.