People of Design & Tech meetings #4, 23th April Silviu Teodor-Stanciu & Cristian Josan

People of Design & Tech meetings #4, 23th April Silviu Teodor-Stanciu & Cristian Josan
People of Design & Tech meetings #4, 23th April Silviu Teodor-Stanciu & Cristian Josan

Event Description

Dragă comunitate,

Este timpul pentru noua întâlnire #4 People of Design & Tech în care să înflorească la unison inspirația, socializarea și voia bună! De data aceasta, vă așteptăm cu doi invitați complementari: Silviu Teodor-Stanciu, designer și lector universitar la Facultatea de Arte Vizuale și Design (UNAGE Iași) și Cristian Josan, General Manager – Amazon Development Center Romania. Ceea ce au în comun este o mentalitate puternică de creștere, care aduce mediul lor la următorul nivel.

Unde: Amazon, Palas Campus,  Strada Sfântul Andrei 39a

Când: 23 aprilie, de la ora 18:00

Avem și ceva elemente surpriză în program!

 Cuvinte-cheie: expoziție de machete ✈️🚃🚗

Sunteţi gata? 

AGENDA

18:00 – primirea participantilor și socializare

18:20 -19:00 – People of Design – Cum designul transformă transportul public – Silviu Teodor-Stanciu, designer și lector universitar la Facultatea de Arte Vizuale și Design (UNAGE Iași)
19:00 – 19:20 – socializare People of Design & Tech
19:20 – 20:00 – People of Tech, Îmbunătățirea continuă (referință la Kaizen) – Cristian Josan, General Manager @Amazon

Gazdele evenimentului: Adrian Mironescu & Cristi Grăunte

Te rugăm rezervă-ți locul aici: https://forms.gle/9zfDq4qG9f5iJTPV9 

Donația minimă recomandată este 30 lei. Contribuția ta va fi direcționată către fondul @Salvati Copii Iasi, aici: https://bit.ly/SalvatiCopiiiIasi 

Apreciem implicarea ta!

Mai multe despre invitații noștri:

Silviu Teodor-Stanciu

Silviu Teodor-Stanciu – designer și lector universitar la Facultatea de Arte Vizuale și Design (UNAGE Iași), sunt o persoană implicată și activă în mediul cultural ieșean prin proiecte artistice și de design. „Iași – orașul tramvaielor pictate”, „TramArt”, „Papatram și compania” sunt câteva dintre cele mai cunoscute proiecte realizate, sub egida asociației Tramclub Iași, a cărei activitate o coordonez din anul 2013. În colaborare cu Compania de Transport Public Iași am pus bazele înființării Muzeului Transportului Public Iași, în cadrul căruia sunt conservate vehicule rare, reale repere ale industriei și design-ului românesc.

Cristian Josan

Cristian este un lider care lucrează alături de colegii săi și un “arhitect” al culturii organizaționale, căruia îi place să construiască echipe și organizații de la zero. La birou, Cristian este mereu conectat cu oamenii din jurul său. Filosofia lui de lucru inspiră un sentiment de colaborare între echipele sale, pe care le încurajează să aibă curaj și, în același timp, să fie conștiente că eșecul este, de asemenea, parte a activității zilnice, atât timp cât continuăm să experimentăm.

Mantra sa de viață este: putem crea un viitor mai bun, prin educație de calitate.

Mai mult, Cristian este pasionat de aviație și un mare iubitor de natură. Își petrece majoritatea timpului liber în drumeții și în zone cu aer curat, în România și nu numai.

Mulțumim, Amazon, pentru găzduirea în locația voastră fabuloasă!

Știi că ne vom delecta cu gustul de pizza napoletană autentică de la Pizza di Napo, da?

Pe curând!

Mai multe despre invitații noștri, aici:

https://www.linkedin.com/in/silviu-teodor-stanciu-752026215

https://www.linkedin.com/in/josan-cristian-4b89679

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

23/05/2024
SAVE THE DATE: 23 mai 2024! Industria regională de IT & Outsourcing va primi o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai 2024, la Centrul de evenimente Agora. Mai multe detalii vor fi anunțate pe parcurs. Stați aproape! www.pinawards.ro
24/04/2024
În acest meetup câțiva membri din comunitate vor ține prezentări-fulger (până la 5 minute fiecare) despre topicul preferat de fiecare, legat de UX desigur. See you soon!
23/04/2024
Dragă comunitate, Este timpul pentru noua întâlnire #4 People of Design & Tech în care să înflorească la unison inspirația, socializarea și voia bună! De data aceasta, vă așteptăm cu doi invitați complementari: Silviu Teodor-Stanciu, designer și lector universitar la Facultatea de Arte Vizuale și Design (UNAGE Iași) și Cristian Josan, General Manager - Amazon Development Center Romania. Ceea ce au în comun este o mentalitate puternică de creștere, care aduce mediul lor la următorul nivel.
10/04/2024
We are thrilled to announce our first local edition of Moldova Demo Day on April 10th in Iași, at Fab Lab3, organized by the Romanian Tech Startups Association along with our local partner People of Tech Iași.
Valentin Măzăreanu
25/04/2024
Ce este ITIL®? ITIL® este cel mai popular cadru de lucru pentru Managementul Serviciilor IT din lume, oferind o atenție reînnoită asupra practiilor orientate către valoare și optimizarea serviciilor IT. Cursul ITIL® 4 Foundation este un program comprehensiv conceput pentru a oferi participanților o înțelegere solidă a conceptelor și practicilor fundamentale din cadrul ITIL® 4. Acest curs servește ca punct de plecare ideal pentru cei care doresc să-și dezvolte competențele în managementul serviciilor IT conform celor mai recente standarde și practici din industrie.
05/04/2024
🚀 Bucură-te de o seară plină de inovație și stil la Threads of Tomorrow: Stronger and Better Together! 🌟 Ai dorința de a face o diferența și de a contribui la un viitor mai sustenabil în industria modei? Ești antreprenor, ai propriul tău brand sau o idee inovatoare pentru industrie? Ei bine, ai nimerit exact unde trebuie! 📅 Când? Pe 5 aprilie, începând cu ora 18:00! 👠 Unde? Fablab3, Iași
Anamaria Lăzăruc
03/04/2024
tim că în spatele rolului de medic se află câte o persoană cu o mulțime de aspirații, motivații și dorințe - toate adunate pentru a face bine celor din jur și de a le diminua suferința. Cu aceste persoane ne întâlnim pentru a creiona idei și proiecte care să sprijine calitatea serviciilor medicale din prezent și din viitor. Te invităm să te alături comunității de medici, dacă ești student în an terminal la Facultatea de Medicină / medic rezident / medic specialist. Pentru înscriere, accesează link-ul următor: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe9HyXSodg5Ed.../viewform
Alex Plamadă
11/04/2024
Evenimentele NO.MAD Talks sunt acum și în Iași. 🧡 Și abia așteptăm să te avem alături! Începem în forță cu un topic care apasă pe punct sensibil de antreprenor și freelancer - Cum facem să fim mai eficienți în businessul nostru aflat în plină creștere? Automatizăm? Delegăm? Cum să ieșim din ciclul de a lucra nonstop, de a fi mult mai mult decât trup și suflet pentru businessul nostru și cum să evităm epuizarea? Da, da, prin EFICIENTIZARE. 👉🏻 Dacă te regăsești, atunci abia așteptăm să ne găsim la discuție cu folos.