People of Design Iași & People of Tech & UX Meetup Iași event – Designing for Apple Vision Pro

People of Tech & UX Meetup Iași event - Designing for Apple Vision Pro event
People of Tech & UX Meetup Iași event - Designing for Apple Vision Pro event

Event Description

Dragă comunitate,

Este timpul pentru întâlnirea lunii mai și o nouă formulă colaborativă # People of Design & Tech x UX Meetup! De această dată, vom prezenta inovații locale folosind cele mai noi tehnologii de pe piața AR și VR, cu multă socializare și voie bună!

Alături de noi, vor fi trei invitați pasionați de tech: Panagiotis Chontas, Product Designer la Amplified Software, Mădălin Bărbulescu, CTO la Amplified Software și Andrei Avram, Lead Developer la Amplified Software. Ceea ce au în comun sunt multe ore de lucru împreună, cu dorința ca produsul lor să fie în topul aplicațiilor. 

Au reușit să ajungă acolo? Ne vor spune chiar ei.

CÂND: 29 MAI, ora 18:00

UNDE: YOUTH HUB IAȘI by BCR, localizat pe str. Grigore Ureche 14, parter, clădirea Bytex

Am pregătit și ceva elemente surpriză!

Cuvinte-cheie: testează ceva unicat

Ești gata? 

Rezervă-ți locul aici: https://forms.gle/s2nvrnE6VYpDi4sF8 

Donația minimă recomandată este 30 lei. Contribuția ta va fi direcționată către fondul @Salvati Copii Iasi, aici: https://bit.ly/SalvatiCopiiiIasi 

Apreciem implicarea ta!

AGENDA

18:00 – Primirea participanților și socializare

18:10 – 18:40 – Prezentare aplicației Art Universe din Apple Vision Pro – detalii de proiectare, design, development și marketing

18:40 – 19:00 – People of Design x UX Meetup, Designing for Apple Vision Pro – Panagiotis Chontas, Product Designer @Amplified Software

19:00 – 19:20 – People of Tech, Developing for Apple Vision Pro – Mădălin Bărbulescu, CTO @Amplified Software & Andrei Avram, Lead Developer @Amplified Software

19:20 – 19:30 – Q&A

19:30 – Socializare și testare 😉

Gazdele evenimentului: Adrian Mironescu, Cristi Grăunte & UX Rocks

Pe curând!

Mai multe despre invitații noștri, aici:

https://www.linkedin.com/in/madalin-barbulescu-87b17552

https://www.linkedin.com/in/panagiotischontas

https://www.linkedin.com/in/andrei-avram-5a83a826b

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

27/06/2024
Dăm startul unei comunități noi în Iași - L&D IS Community - cu oameni din organizații din departamentele L&D sau HR (learning, HRBP, people development etc), sau oameni care și-ar dori o carieră în aceste domenii, sau freelanceri sau pur și simplu oameni pasionați de educație, care își doresc să contribuie într-un spațiu safe, să învețe unii de la ceilalți, să aibă discuții de calitate despre domeniul L&D și provocările aferente.
Corina Neagu
20/06/2024
Dragi specialiști de HR! acest Meet-up este unul deosebit! Avem musafir de la București venit special pentru voi, mai exact pe #CorinaNeagu!! 🙂 Dacă ultima dată am fost 30, acum ce ziceți? Dublăm sau triplăm prezența? 🙂 Vă invităm la un eveniment deosebit, "HR Centrat pe Oameni: Intersecția dintre Inimă ❤️ și AI", condus de experta HR Corina Neagu. Cu o vastă experiență în resurse umane, Corina înțelege profund cum să integreze abordările empatice, centrate pe oameni, cu tehnologiile de ultimă oră AI. Evenimentul va explora echilibrul dintre inteligența emoțională și avansările tehnologice, pentru a crea un mediu de lucru mai eficient și uman. Participanții vor obține perspective valoroase despre utilizarea AI, menținând în același timp o strategie HR centrată pe oameni.
Ștefan Prepeliță
21/06/2024
Vrei să fii turist în propriul tău oraș? Vino alături de prietenii noștri de la Iași.Travel să descoperi Iașul dintr-o altă perspectivă! Vom începe de la Fab Lab 2, etajul 7, din clădirea BCR, unde vei putea admira orașul de la înălțime. Apoi vom asculta povești cunoscute și mai puțin cunoscute despre obiectivele de pe traseu, alături de ghidul nostru Ștefan Prepeliță.
29/05/2024
Este timpul pentru întâlnirea lunii mai și o nouă formulă colaborativă # People of Design & Tech x UX Meetup! De această dată, vom prezenta inovații locale folosind cele mai noi tehnologii de pe piața AR și VR, cu multă socializare și voie bună!
23/05/2024
SAVE THE DATE: 23 mai 2024! Industria regională de IT & Outsourcing va primi o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai 2024, la Centrul de evenimente Agora. Mai multe detalii vor fi anunțate pe parcurs. Stați aproape! www.pinawards.ro
24/04/2024
În acest meetup câțiva membri din comunitate vor ține prezentări-fulger (până la 5 minute fiecare) despre topicul preferat de fiecare, legat de UX desigur. See you soon!
23/04/2024
Dragă comunitate, Este timpul pentru noua întâlnire #4 People of Design & Tech în care să înflorească la unison inspirația, socializarea și voia bună! De data aceasta, vă așteptăm cu doi invitați complementari: Silviu Teodor-Stanciu, designer și lector universitar la Facultatea de Arte Vizuale și Design (UNAGE Iași) și Cristian Josan, General Manager - Amazon Development Center Romania. Ceea ce au în comun este o mentalitate puternică de creștere, care aduce mediul lor la următorul nivel.