NO.MAD Talks Iași – Oare chiar există echilibru între viața profesională și viața personală?

No.mad talks - fab lab iasi
No.mad talks - fab lab iasi

Event Description

Evenimentele NO.MAD Talks sunt acum și în Iași. 🧡 Și abia așteptăm să te avem alături la cel de-al doilea!

La cel dintâi eveniment, a apărut în discuție tare des dezbaterea acestei uneori bătălii, alteori relații armonioase dintre viața profesională și viața personală.

Bariere sănătoase, convingeri limitative, descoperiri de sine în raport cu propriul business și viața în ansamblu, când să acceptăm și când să refuzăm. Și burn out.

Pentru că știm că ai experimentat cel puțin una dintre acestea și că e un subiect de mare și deschis interes.

👉🏻 Dacă te regăsești și e pentru tine, atunci abia așteptăm să ne găsim la discuție cu folos.

☀️ Data & Locația
Joi, 6 Iunie, ora 18:00, la Fab Lab 1 (Tudor)

💻 Pentru cine este acest eveniment?
Freelanceri, antreprenori, solopreneuri, studenți, cei care își doresc o schimbare profesională sau oricine apreciază libertatea de a lucra independent, chiar dacă nu a făcut încă pasul spre freelancing.

💡 De la cine vom învăța?

O vom avea alături de noi pe Teodora Popescu, psihoterapeut și confondatoare Romanian Mental Health Film Festival (primul festival de film dedicat sănătății mentale.)

Unul dintre motivele principale pentru care a ales această profesie este faptul că e o persoană extrem de curioasă. Această abilitate a ajutat-o să fie suficient de confortabilă în postura de a avea mai multe întrebări decât răspunsuri și să fie tolerantă cu incertitudinea procesului de a găsi soluţii.

În 2016 a fondat împreună cu Raluca Bejenariu Asociaţia În Dialog. În cadrul asociaţiei, a pus bazele reţelei Hearing Voices România și a facilitat evenimente și grupuri de suport pentru oameni care aud voci sau au alte experienţe psihice neobișnuite și pentru specialiștii care lucrează cu ei.

Din 2021 este în echipa care organizează Romanian Mental Health Film Festival, primul festival de film din România dedicat sănătății mentale.

În timpul liber, pe care îl prețuiește din ce în ce mai mult, îi place să deguste tot felul de preparate culinare, să se plimbe și să stea la soare.

📃 Agenda noastră?
📌 18:00 – 18:30 Welcome
📌 18:30 – 19:30 Teodora ne va vorbi despre echilibrul dintre viața profesională și viața personală
📌 19:30 – 20:00 Q&A session
📌 20:00 – 21:00 Networking fain, cu folos și efervescență

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate la 30! 🚩

Înscrie-te aici: https://forms.gle/BtE2io1xo6wHCfH28

Partener locație: Fab Lab Iași
Partener foto: Lavinia Photo Studio Iași
Parteneri networking:
• Noir Coffee Roasters
• Kopt Artizanal
• Gramma Wines
• Aquavia
• Yvona Mardare
• Cărturești Iași

👉🏻 Evenimente coordonate și moderate de Mălina Brînză, Social Media Specialist.

Comunitatea NO.MAD Talks a fost fondată în București, în 2018, de Iunieta Sandu, și numără astăzi 10.000 de membri, care sunt activi în grupul nostru de Facebook Freelanceri NO.MAD Talks și pe site-ul www.nomadtalks.ro

Hai să ne cunoaștem, să creștem împreună și să sărbătorim forța comunității!

Ne vedem curând! 🎈🧡

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

27/06/2024
Dăm startul unei comunități noi în Iași - L&D IS Community - cu oameni din organizații din departamentele L&D sau HR (learning, HRBP, people development etc), sau oameni care și-ar dori o carieră în aceste domenii, sau freelanceri sau pur și simplu oameni pasionați de educație, care își doresc să contribuie într-un spațiu safe, să învețe unii de la ceilalți, să aibă discuții de calitate despre domeniul L&D și provocările aferente.
Corina Neagu
20/06/2024
Dragi specialiști de HR! acest Meet-up este unul deosebit! Avem musafir de la București venit special pentru voi, mai exact pe #CorinaNeagu!! 🙂 Dacă ultima dată am fost 30, acum ce ziceți? Dublăm sau triplăm prezența? 🙂 Vă invităm la un eveniment deosebit, "HR Centrat pe Oameni: Intersecția dintre Inimă ❤️ și AI", condus de experta HR Corina Neagu. Cu o vastă experiență în resurse umane, Corina înțelege profund cum să integreze abordările empatice, centrate pe oameni, cu tehnologiile de ultimă oră AI. Evenimentul va explora echilibrul dintre inteligența emoțională și avansările tehnologice, pentru a crea un mediu de lucru mai eficient și uman. Participanții vor obține perspective valoroase despre utilizarea AI, menținând în același timp o strategie HR centrată pe oameni.
Ștefan Prepeliță
21/06/2024
Vrei să fii turist în propriul tău oraș? Vino alături de prietenii noștri de la Iași.Travel să descoperi Iașul dintr-o altă perspectivă! Vom începe de la Fab Lab 2, etajul 7, din clădirea BCR, unde vei putea admira orașul de la înălțime. Apoi vom asculta povești cunoscute și mai puțin cunoscute despre obiectivele de pe traseu, alături de ghidul nostru Ștefan Prepeliță.
29/05/2024
Este timpul pentru întâlnirea lunii mai și o nouă formulă colaborativă # People of Design & Tech x UX Meetup! De această dată, vom prezenta inovații locale folosind cele mai noi tehnologii de pe piața AR și VR, cu multă socializare și voie bună!
23/05/2024
SAVE THE DATE: 23 mai 2024! Industria regională de IT & Outsourcing va primi o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai 2024, la Centrul de evenimente Agora. Mai multe detalii vor fi anunțate pe parcurs. Stați aproape! www.pinawards.ro
24/04/2024
În acest meetup câțiva membri din comunitate vor ține prezentări-fulger (până la 5 minute fiecare) despre topicul preferat de fiecare, legat de UX desigur. See you soon!
23/04/2024
Dragă comunitate, Este timpul pentru noua întâlnire #4 People of Design & Tech în care să înflorească la unison inspirația, socializarea și voia bună! De data aceasta, vă așteptăm cu doi invitați complementari: Silviu Teodor-Stanciu, designer și lector universitar la Facultatea de Arte Vizuale și Design (UNAGE Iași) și Cristian Josan, General Manager - Amazon Development Center Romania. Ceea ce au în comun este o mentalitate puternică de creștere, care aduce mediul lor la următorul nivel.