New Media JAM

Event Description

Ești invitat să participi la New Media Jam, o competiție specială dedicată artiștilor, programatorilor și pasionaților de domeniul new media.

NewMedia Jam este un eveniment creativ în care artiști și persoane pasionate de domeniul new media se întrunesc pentru a colabora și a dezvolta instalații sau experiențe new media (interactive, reactive, imersive, videomapping, audio-video, apps etc.) într-un timp limitat.

venimentul va avea loc în incinta coworking space FabLab 1, Sala 2, la data de 9 Iulie 2023, de la ora 9:30 AM. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

Alte informatii utile:
– Vom pune la dispoziție logistică precum videoproiectoare, kinect, motion leap, casca vr, etc.
– Food and drinks on location.
Short and cute afterparty from 19 to 23pm.


Aici gasesti formularul de inscriere: 
https://forms.gle/aG7FrHhP6G5wv6AA8

Alte linkuri utile:
https://linktr.ee/newmediajam

Program Jam pe ore:

9:30 va avea loc prezentarea evenimentului, explicarea regulilor competiției și crearea unui minim de 4 echipe.
10:00 -11:00 echipele vor trebui să prezinte o idee de concept de instalație sau experiență, ulterior juriul și organizatorii vor oferi feedback, sugestii sau, unde este necesar, ajutor tehnic.
– 11:00 – 18:00 echipele vor trebui să lucreze pe conceptul ales și să finalizeze instalația/experiența/lucrarea.
– 18:30 va avea loc premierea lucrarilor.
– 19:30 – 22:00 socializare și recreeație, afterparty susținut de 174 crew.

Juriu:
Andrei Cozlac (Artist Video și Lect. Univ. dr. la Univ. Națională de Arte George Enescu Iași)
Radu Carnariu (Artist vizual și Prof. Dr. de grafică la Colegiul Național de Artă Octav Băncilă Iași)
Adrian Mironescu (Wiron Agency)
Petru Năstase (Ulysee PR & Advertisment)

Organizatori:
People of Design Iasi
Grafo X Dr0mp

Sponsori si parteneri:
PIN – www.pinmagazine.ro
FabLab Iasi – www.fablabiasi.ro
Inowize – www.inowize.com
Atelier Georgea Dura –  www.instagram.com/georgeadura/
Grafmark – www.instagram.com/grafodragos/
174 Crew – www.instagram.com/174iasi/
Wiron – www.facebook.com/Wiron.ro/?locale=ro_RO
Ulysse PR&Advertising – www.facebook.com/profile.php?id=100054251631394

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

23/05/2024
SAVE THE DATE: 23 mai 2024! Industria regională de IT & Outsourcing va primi o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai 2024, la Centrul de evenimente Agora. Mai multe detalii vor fi anunțate pe parcurs. Stați aproape! www.pinawards.ro
24/04/2024
În acest meetup câțiva membri din comunitate vor ține prezentări-fulger (până la 5 minute fiecare) despre topicul preferat de fiecare, legat de UX desigur. See you soon!
23/04/2024
Dragă comunitate, Este timpul pentru noua întâlnire #4 People of Design & Tech în care să înflorească la unison inspirația, socializarea și voia bună! De data aceasta, vă așteptăm cu doi invitați complementari: Silviu Teodor-Stanciu, designer și lector universitar la Facultatea de Arte Vizuale și Design (UNAGE Iași) și Cristian Josan, General Manager - Amazon Development Center Romania. Ceea ce au în comun este o mentalitate puternică de creștere, care aduce mediul lor la următorul nivel.
10/04/2024
We are thrilled to announce our first local edition of Moldova Demo Day on April 10th in Iași, at Fab Lab3, organized by the Romanian Tech Startups Association along with our local partner People of Tech Iași.
Valentin Măzăreanu
25/04/2024
Ce este ITIL®? ITIL® este cel mai popular cadru de lucru pentru Managementul Serviciilor IT din lume, oferind o atenție reînnoită asupra practiilor orientate către valoare și optimizarea serviciilor IT. Cursul ITIL® 4 Foundation este un program comprehensiv conceput pentru a oferi participanților o înțelegere solidă a conceptelor și practicilor fundamentale din cadrul ITIL® 4. Acest curs servește ca punct de plecare ideal pentru cei care doresc să-și dezvolte competențele în managementul serviciilor IT conform celor mai recente standarde și practici din industrie.
05/04/2024
🚀 Bucură-te de o seară plină de inovație și stil la Threads of Tomorrow: Stronger and Better Together! 🌟 Ai dorința de a face o diferența și de a contribui la un viitor mai sustenabil în industria modei? Ești antreprenor, ai propriul tău brand sau o idee inovatoare pentru industrie? Ei bine, ai nimerit exact unde trebuie! 📅 Când? Pe 5 aprilie, începând cu ora 18:00! 👠 Unde? Fablab3, Iași
Anamaria Lăzăruc
03/04/2024
tim că în spatele rolului de medic se află câte o persoană cu o mulțime de aspirații, motivații și dorințe - toate adunate pentru a face bine celor din jur și de a le diminua suferința. Cu aceste persoane ne întâlnim pentru a creiona idei și proiecte care să sprijine calitatea serviciilor medicale din prezent și din viitor. Te invităm să te alături comunității de medici, dacă ești student în an terminal la Facultatea de Medicină / medic rezident / medic specialist. Pentru înscriere, accesează link-ul următor: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe9HyXSodg5Ed.../viewform
Alex Plamadă
11/04/2024
Evenimentele NO.MAD Talks sunt acum și în Iași. 🧡 Și abia așteptăm să te avem alături! Începem în forță cu un topic care apasă pe punct sensibil de antreprenor și freelancer - Cum facem să fim mai eficienți în businessul nostru aflat în plină creștere? Automatizăm? Delegăm? Cum să ieșim din ciclul de a lucra nonstop, de a fi mult mai mult decât trup și suflet pentru businessul nostru și cum să evităm epuizarea? Da, da, prin EFICIENTIZARE. 👉🏻 Dacă te regăsești, atunci abia așteptăm să ne găsim la discuție cu folos.