IdeaJAM powered by Innovation Lab Iași 2023

IdeaJam-FabLab

Event Description

Ne revedem din nou la FabLab pentru ediția de toamnă a evenimentului IdeaJAM menit să vă pregătească pitch-urile pentru Innovation Labs Hackathon 2024.
Pentru a ne asigura că sunteți cu toții pregătiți, vă vom provoca la un IdeaJAM, în care vă veți pitchui ideile de startup în doar 2 minute.
Cum va decurge evenimentul?
🪐Mai întâi ne vom cunoaște mai bine cu toții, vă vom prezenta juriul care la finalul evenimentului va alege și câștigătorii ce vor fi premiați
🪐După aceea participanții vor începe să își prezinte pitchurile care pot fi acompaniate de o prezentare, dar nu e obligatoriu
🪐La finalul pitchului vor primi întrebări de la juriu și feedback constructiv
Înainte de a invita jurații să delibereze se va da un strigăt final în cazul în care sunt participanți care mai doresc să pitchuiască.
P.S. Evenimentul e dedicat atât persoanelor care vor să pitchuiască, cât și celor care vor doar să asculte and be there for others.
Înregistrează-te pe https://calemis.org/ideajam/#register

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

Bogdan Puiu
24/11/2023
Crina Penteleychuck
28/11/2023
Carmen Teodorescu
20/11/2023
Daniel Dragoș Panainte
06/11/2023
Te invităm luni 6 noiembrie de la orele 18.00 la Fab Lab Iași la o discuție relaxată într-un cadru securizant alături de Corina Ichim Farcas, psiholog & mindful storyteller și Dragos Daniel Panainte, om de HR și terapeut sistemic.