Cum evaluezi o idee de startup? (Startup Community Meet-up#3)

Mircea Vădan

Event Description

Vrei să afli cum să-ți evaluezi corect ideea de startup? 🤔 La 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭𝐮𝐩 𝐂𝐨𝐦𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐲 𝐌𝐞𝐞𝐭-𝐮𝐩 #𝟑 vom dezbate subiectul împreună cu Mircea Vădan, investitor cu experiență. 📈

Hai și tu să descoperi mai multe pe 11 martie, la 📍 Fab Lab 3 (Strada Morilor, nr. 56, Iași), de la ora 18.00, rezervă-ți locul aici: https://rubikhub.typeform.com/to/OdK3Ezc5

Împreună cu Mircea, vom explora:

✅ care sunt instrumentele de evaluare

✅ cum să validăm soluțiile

✅ cum să realizăm un model de afacere căutat de investitori

✅ cum putem testa dacă modelul de business este scalabil.

Despre Mircea Vădan

Cu o experiență de peste 10 ani în ecosistemul de startup 🚀 din România și Europa de Est, Mircea a avut diverse roluri, de la fondator 💼  și co-fondator, până la mentor 🧐  și investitor 💸 . Este membru fondator în boardul Transylvania Angels Network (T.A.N.), unde se concentrează pe sprijinirea investitorilor și gestionarea startupurilor  promițătoare📊. În cadrul T.A.N. a investit deja în 16 startupuri precum Telios, AiVA, ThinkOut, Cyscale, Nifty Learning, MyBenefits, Metabeta, iFactor, Liverecover, Licensware, SpiritMap, Origini.

Mai mult, Mircea este Managing Partner la Activize, co-fondator al FreshBlood, consultat al Băncii Mondiale, membru al boardului în programul de accelerare Spherik etc.

Abia așteptăm să ne revedem!

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

Adrian Munteanu
17/07/2024
We are thrilled to announce our very first GRC Forum offsite event in IASI. This one will be dedicated to NIS 2 directive! This is a fantastic opportunity to meet fellow members in person, share insights, and discuss the latest in network and information systems security. Whether you're a seasoned expert or just starting with NIS 2, this event will be an excellent platform for learning and networking.
02/07/2024
Societate. Film. Arhitectură celebrează, în toate dimensiunile sale, ideea de „împreună”. Studenți, profesori, arhitecți, designeri, artiști, ingineri, fotografi vizionează, descoperă, discută, argumentează, învață, lucrează, dezbat, evaluează, augmentează și potențează împreună un univers sensibil și personal a cărui unică cale de acces este filmul.
Alex Buretz
06/07/2024
Dragă comunitate, Unde te poartă vara? Sperăm că pe cele 7 coline în următoarele zile, căci pregătim o nouă întâlnire People of Design! De data aceasta, extindem granițele fizice cu un invitat drag care a depășit de mult barierele creativității: Alex Buretz. Caricaturist, ilustrator și designer grafic din Republica Moldova, Alex ne invită să ne uităm la realitatea (uneori dură) cu zâmbetul pe buze.
27/06/2024
Dăm startul unei comunități noi în Iași - L&D IS Community - cu oameni din organizații din departamentele L&D sau HR (learning, HRBP, people development etc), sau oameni care și-ar dori o carieră în aceste domenii, sau freelanceri sau pur și simplu oameni pasionați de educație, care își doresc să contribuie într-un spațiu safe, să învețe unii de la ceilalți, să aibă discuții de calitate despre domeniul L&D și provocările aferente.
Corina Neagu
20/06/2024
Dragi specialiști de HR! acest Meet-up este unul deosebit! Avem musafir de la București venit special pentru voi, mai exact pe #CorinaNeagu!! 🙂 Dacă ultima dată am fost 30, acum ce ziceți? Dublăm sau triplăm prezența? 🙂 Vă invităm la un eveniment deosebit, "HR Centrat pe Oameni: Intersecția dintre Inimă ❤️ și AI", condus de experta HR Corina Neagu. Cu o vastă experiență în resurse umane, Corina înțelege profund cum să integreze abordările empatice, centrate pe oameni, cu tehnologiile de ultimă oră AI. Evenimentul va explora echilibrul dintre inteligența emoțională și avansările tehnologice, pentru a crea un mediu de lucru mai eficient și uman. Participanții vor obține perspective valoroase despre utilizarea AI, menținând în același timp o strategie HR centrată pe oameni.
Ștefan Prepeliță
21/06/2024
Vrei să fii turist în propriul tău oraș? Vino alături de prietenii noștri de la Iași.Travel să descoperi Iașul dintr-o altă perspectivă! Vom începe de la Fab Lab 2, etajul 7, din clădirea BCR, unde vei putea admira orașul de la înălțime. Apoi vom asculta povești cunoscute și mai puțin cunoscute despre obiectivele de pe traseu, alături de ghidul nostru Ștefan Prepeliță.
29/05/2024
Este timpul pentru întâlnirea lunii mai și o nouă formulă colaborativă # People of Design & Tech x UX Meetup! De această dată, vom prezenta inovații locale folosind cele mai noi tehnologii de pe piața AR și VR, cu multă socializare și voie bună!