Cum devenim perfomanți in viața profesională și personală?

Vasile Roman

Event Description

Care e atitudinea potrivită pentru procesul de dezvoltare personală, centrat pe coaching și leadership? Ce înseamnă succesul, dincolo de bani? Cum ne putem atinge potențialul la nivel profesional?

Vino la Club Fab Lab Iași pentru o nouă întâlnire cu un invitat de onoare: Vasile Roman, adviser, trainer și amateur writer. Cu o activitate de peste 35 de ani, invitatul nostru ne va împărtăși, într-un dialog deschis, despre cum putem integra mai eficient performanța, leadershipul și organizarea în viețile noastre personale și profesionale.

Intrarea este liberă. Rezervă-ți locul aici: https://forms.gle/dDcMhrJHE5oyjhao7

Ce spune invitatul nostru:
„Cred în succesul obținut prin utilizarea inteligentă a potențialului.
Știu că pentru a fi performant trebuie să înveți, să practici, să faci efort ca să te dezvolți.
Știu că poți fi performant atât în afacere cât și în viața de familie.
Știu că succesul este determinat de optimizarea procesului iar procesul este influențat valoarea omului.
Știu că oamenii nu au nevoie de sfaturi ci vor să fie ascultați.
Știu că liderii nu au nevoie de consilierii ci de oameni cu care să poarte un dialog profesionist.
Știu că orice client are o activitate unică, o așteptare unică și are o atitudine personalizată.
Știu că există scepticism pentru că există prea puțină încredere și de aceea militez pentru cunoaștere și recunoaștere.”

Cu o viață și carieră militară de peste 35 de ani, astăzi, misiunea mea este să sprijin tinerii și profesioniști de nivel executiv, printr-un proces de coaching, în înțelegerea, și mai ales aplicarea conceptului de leadership.”

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

27/06/2024
Dăm startul unei comunități noi în Iași - L&D IS Community - cu oameni din organizații din departamentele L&D sau HR (learning, HRBP, people development etc), sau oameni care și-ar dori o carieră în aceste domenii, sau freelanceri sau pur și simplu oameni pasionați de educație, care își doresc să contribuie într-un spațiu safe, să învețe unii de la ceilalți, să aibă discuții de calitate despre domeniul L&D și provocările aferente.
Corina Neagu
20/06/2024
Dragi specialiști de HR! acest Meet-up este unul deosebit! Avem musafir de la București venit special pentru voi, mai exact pe #CorinaNeagu!! 🙂 Dacă ultima dată am fost 30, acum ce ziceți? Dublăm sau triplăm prezența? 🙂 Vă invităm la un eveniment deosebit, "HR Centrat pe Oameni: Intersecția dintre Inimă ❤️ și AI", condus de experta HR Corina Neagu. Cu o vastă experiență în resurse umane, Corina înțelege profund cum să integreze abordările empatice, centrate pe oameni, cu tehnologiile de ultimă oră AI. Evenimentul va explora echilibrul dintre inteligența emoțională și avansările tehnologice, pentru a crea un mediu de lucru mai eficient și uman. Participanții vor obține perspective valoroase despre utilizarea AI, menținând în același timp o strategie HR centrată pe oameni.
Ștefan Prepeliță
21/06/2024
Vrei să fii turist în propriul tău oraș? Vino alături de prietenii noștri de la Iași.Travel să descoperi Iașul dintr-o altă perspectivă! Vom începe de la Fab Lab 2, etajul 7, din clădirea BCR, unde vei putea admira orașul de la înălțime. Apoi vom asculta povești cunoscute și mai puțin cunoscute despre obiectivele de pe traseu, alături de ghidul nostru Ștefan Prepeliță.
29/05/2024
Este timpul pentru întâlnirea lunii mai și o nouă formulă colaborativă # People of Design & Tech x UX Meetup! De această dată, vom prezenta inovații locale folosind cele mai noi tehnologii de pe piața AR și VR, cu multă socializare și voie bună!
23/05/2024
SAVE THE DATE: 23 mai 2024! Industria regională de IT & Outsourcing va primi o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai 2024, la Centrul de evenimente Agora. Mai multe detalii vor fi anunțate pe parcurs. Stați aproape! www.pinawards.ro
24/04/2024
În acest meetup câțiva membri din comunitate vor ține prezentări-fulger (până la 5 minute fiecare) despre topicul preferat de fiecare, legat de UX desigur. See you soon!
23/04/2024
Dragă comunitate, Este timpul pentru noua întâlnire #4 People of Design & Tech în care să înflorească la unison inspirația, socializarea și voia bună! De data aceasta, vă așteptăm cu doi invitați complementari: Silviu Teodor-Stanciu, designer și lector universitar la Facultatea de Arte Vizuale și Design (UNAGE Iași) și Cristian Josan, General Manager - Amazon Development Center Romania. Ceea ce au în comun este o mentalitate puternică de creștere, care aduce mediul lor la următorul nivel.