Club Fab Lab Iași – Lansarea cărții STELL*R de Adrian Florea

Adrian Florea
Club Fab Lab - Lansarea cărții STELL*R de Adrian Florea

Event Description

Cauți să contribui eficient la gestionarea culturii organizaționale din care faci parte?

Dacă răspunsul e afirmativ, te așteptăm alături de invitatul nostru Adrian Florea, în cadrul lansării cărții sale intitulate STELL*R, la o nouă întâlnire Club Fab Lab. Evenimentul va fi moderat de Dan Schipor, Partener BDO Business Advisory, alături de alți invitați surpriză.

SAVE THE DATE: 27 noiembrie, ora 18:00

LOCATION: Fab Lab 3, strada Morilor nr. 56

„Vă invit să descoperiți în această carte IDEI testate – mici și mari, teoretice și practice, cognitive și emoționale – despre schimbările care funcționează. Și să le puneți în practică, cu încredere în rezultat și smerenie.”, ne împărtășește Dan Ștefan, director executiv și co-owner Autonom Group.

„Rezultatele unei organizații sunt influențate direct de obiceiurile oamenilor care fac parte din ea. (…) Dacă vrei să modifici rezultatele unei companii sau ale unei organizații de orice fel pe termen lung, este util să observi comportamentele repetate ale oamenilor – și să schimbi unele dintre ele.”, scrie Adrian Florea în paginile cărții sale.

Mulțumim editurii Publica pentru deschidere și colaborare!

Vă așteptăm cu drag la eveniment!

Rezervă-ți locul gratuit aici: https://forms.gle/C6sjcBGwQsf4QePr8 

Mai multe despre autor:

ADRIAN FLOREA și-a început cariera ca Sales Executive într-o multinațională și a devenit în scurt timp manager al unei echipe de vânzări. Trainingurile la care-l trimitea compania l-au convins că ar putea susține și el cursuri, așa că în anul 2000 a fondat împreună cu un asociat Trend Consult, una dintre primele companii de consultanță și training din țară și prima care a adus în România formatul învățării experiențiale. Misiunea lui personală este să ajute echipe de management, atât din structuri private, cât și publice, să construiască culturi constructive și sănătoase, care să-și atingă rezultatele dorite fără să-și trateze angajații ca pe niște simple resurse umane.

Mai multe despre carte și autor, aici: https://www.publica.ro/adrian-florea-stellr.html

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

Bogdan Puiu
24/11/2023
Crina Penteleychuck
28/11/2023
Carmen Teodorescu
20/11/2023
Daniel Dragoș Panainte
06/11/2023
Te invităm luni 6 noiembrie de la orele 18.00 la Fab Lab Iași la o discuție relaxată într-un cadru securizant alături de Corina Ichim Farcas, psiholog & mindful storyteller și Dragos Daniel Panainte, om de HR și terapeut sistemic.