Club Fab Lab Iași – Lansarea cărții STELL*R de Adrian Florea

Adrian Florea
Club Fab Lab - Lansarea cărții STELL*R de Adrian Florea
Club Fab Lab - Lansarea cărții STELL*R de Adrian Florea

Event Description

Cauți să contribui eficient la gestionarea culturii organizaționale din care faci parte?

Dacă răspunsul e afirmativ, te așteptăm alături de invitatul nostru Adrian Florea, în cadrul lansării cărții sale intitulate STELL*R, la o nouă întâlnire Club Fab Lab. Evenimentul va fi moderat de Dan Schipor, Partener BDO Business Advisory, alături de alți invitați surpriză.

SAVE THE DATE: 27 noiembrie, ora 18:00

LOCATION: Fab Lab 3, strada Morilor nr. 56

„Vă invit să descoperiți în această carte IDEI testate – mici și mari, teoretice și practice, cognitive și emoționale – despre schimbările care funcționează. Și să le puneți în practică, cu încredere în rezultat și smerenie.”, ne împărtășește Dan Ștefan, director executiv și co-owner Autonom Group.

„Rezultatele unei organizații sunt influențate direct de obiceiurile oamenilor care fac parte din ea. (…) Dacă vrei să modifici rezultatele unei companii sau ale unei organizații de orice fel pe termen lung, este util să observi comportamentele repetate ale oamenilor – și să schimbi unele dintre ele.”, scrie Adrian Florea în paginile cărții sale.

Mulțumim editurii Publica pentru deschidere și colaborare!

Vă așteptăm cu drag la eveniment!

Rezervă-ți locul gratuit aici: https://forms.gle/C6sjcBGwQsf4QePr8 

Mai multe despre autor:

ADRIAN FLOREA și-a început cariera ca Sales Executive într-o multinațională și a devenit în scurt timp manager al unei echipe de vânzări. Trainingurile la care-l trimitea compania l-au convins că ar putea susține și el cursuri, așa că în anul 2000 a fondat împreună cu un asociat Trend Consult, una dintre primele companii de consultanță și training din țară și prima care a adus în România formatul învățării experiențiale. Misiunea lui personală este să ajute echipe de management, atât din structuri private, cât și publice, să construiască culturi constructive și sănătoase, care să-și atingă rezultatele dorite fără să-și trateze angajații ca pe niște simple resurse umane.

Mai multe despre carte și autor, aici: https://www.publica.ro/adrian-florea-stellr.html

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

10/04/2024
We are thrilled to announce our first local edition of Moldova Demo Day on April 10th in Iași, at Fab Lab3, organized by the Romanian Tech Startups Association along with our local partner People of Tech Iași.
Valentin Măzăreanu
25/04/2024
Ce este ITIL®? ITIL® este cel mai popular cadru de lucru pentru Managementul Serviciilor IT din lume, oferind o atenție reînnoită asupra practiilor orientate către valoare și optimizarea serviciilor IT. Cursul ITIL® 4 Foundation este un program comprehensiv conceput pentru a oferi participanților o înțelegere solidă a conceptelor și practicilor fundamentale din cadrul ITIL® 4. Acest curs servește ca punct de plecare ideal pentru cei care doresc să-și dezvolte competențele în managementul serviciilor IT conform celor mai recente standarde și practici din industrie.
05/04/2024
🚀 Bucură-te de o seară plină de inovație și stil la Threads of Tomorrow: Stronger and Better Together! 🌟 Ai dorința de a face o diferența și de a contribui la un viitor mai sustenabil în industria modei? Ești antreprenor, ai propriul tău brand sau o idee inovatoare pentru industrie? Ei bine, ai nimerit exact unde trebuie! 📅 Când? Pe 5 aprilie, începând cu ora 18:00! 👠 Unde? Fablab3, Iași
Anamaria Lăzăruc
03/04/2024
tim că în spatele rolului de medic se află câte o persoană cu o mulțime de aspirații, motivații și dorințe - toate adunate pentru a face bine celor din jur și de a le diminua suferința. Cu aceste persoane ne întâlnim pentru a creiona idei și proiecte care să sprijine calitatea serviciilor medicale din prezent și din viitor. Te invităm să te alături comunității de medici, dacă ești student în an terminal la Facultatea de Medicină / medic rezident / medic specialist. Pentru înscriere, accesează link-ul următor: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe9HyXSodg5Ed.../viewform
Alex Plamadă
11/04/2024
Evenimentele NO.MAD Talks sunt acum și în Iași. 🧡 Și abia așteptăm să te avem alături! Începem în forță cu un topic care apasă pe punct sensibil de antreprenor și freelancer - Cum facem să fim mai eficienți în businessul nostru aflat în plină creștere? Automatizăm? Delegăm? Cum să ieșim din ciclul de a lucra nonstop, de a fi mult mai mult decât trup și suflet pentru businessul nostru și cum să evităm epuizarea? Da, da, prin EFICIENTIZARE. 👉🏻 Dacă te regăsești, atunci abia așteptăm să ne găsim la discuție cu folos.
Andrei Onofrei
25/03/2024
The new form of online communication has brought great improvement possibilities, by overcoming the limitations of time and space. However, online presence have also modified the communication rules, e.g., those related to proxemics or the challenge in reading nonverbal cues. And those need a little adjusting to adapt to this new form of everyday communication. Body language is one of these ways. I invite you to discuss together how body language has changed in this virtual world, as well as some techniques to improve your listening and overall communication in the virtual world. Bring also your experiences, questions and challenges in virtual world!
29/03/2024
Vă invităm la lansarea jurnalului ghidat VeloEpic - Călătoriile mele pe bicicletă, un ✅concept unic pe piața din România, creat de Ioana Amăriuței Popa, special pentru iubitorii de pedalat.
28/03/2024
Dear community, March calls us together for the #3 inspiring event by People of Design & Tech, with two empowering guests: Andrei Botez, Group Head of Creative Services @Endava and Marian Petrescu, Head of Computing and Chassis Units @ Continental Automotive. What they have in common is a strong growth mindset that brings their environment to the next level.