Club Fab Lab Health & Safety first! cu Adrian Stănescu

Adrian Stănescu
Club Fab Lab - Adrian Stănescu
Club Fab Lab - Adrian Stănescu

Event Description

Cum arată digitalizarea în domeniul Health & Safety? Cum aplicăm principiile ergonomiei la locul de muncă sau la biroul de acasă? Cum putem trăi bunăstarea când suntem la lucru?

Vino în 6 decembrie la Club Fab Lab Iași, unde vom afla răspunsuri pentru întrebările de mai sus, alături de Adrian Stănescu, Owner and Founder Workit Romania & Școala de Antreprenoriat. Invitatul nostru ne va împărtăși din pasiunea lui pentru Securitatea și Sănătatea la locul de muncă, dar și din provocările cu care se confruntă companiile multinaționale în acest domeniu.

CÂND: miercuri, 6 decembrie, ora 12:00

UNDE: FAB LAB 1, str. Rândunica 2, corp TEX 6, etajul 2, sala 2

Te așteptăm alături de noi de Moș Nicolae pentru a încheia anul mai pregătiți pentru situații de urgență!

ÎNSCRIE-TE aici: https://forms.gle/HG5qBtX57aFpQfUp7 

Mai multe despre invitat:

ADRIAN STĂNESCU

QHSE EXPERT / TRAINER / COACH

Owner and Founder @ Workit Romania & Școala de Antreprenoriat 

Adrian lucrează de mai bine de 17 ani în domeniul Health & Safety ca trainer și consultant pentru companii multinaționale și nu numai. A reușit astfel să-și pună în valoare abilitățile de management și să implementez strategii și proceduri de lucru ce au contribuit la o creștere durabilă a părților implicate. A mers mai departe cu formarea sa profesională, obținând certificări importante în domeniile în care și-a găsit pasiunea: training, coaching, business, Health & Safety. Este fondatorul Workit Romania, unde a format o echipă de oameni dornici să împărtășească din informațiile și experiența lor. Îi place să lucreze cu oamenii și să-i ajute să-și atingă potențialul adevărat, este curios și mereu în căutare de perfecționare.

Meet our fabulous makers, entrepreneurs and world changers!

27/06/2024
Dăm startul unei comunități noi în Iași - L&D IS Community - cu oameni din organizații din departamentele L&D sau HR (learning, HRBP, people development etc), sau oameni care și-ar dori o carieră în aceste domenii, sau freelanceri sau pur și simplu oameni pasionați de educație, care își doresc să contribuie într-un spațiu safe, să învețe unii de la ceilalți, să aibă discuții de calitate despre domeniul L&D și provocările aferente.
Corina Neagu
20/06/2024
Dragi specialiști de HR! acest Meet-up este unul deosebit! Avem musafir de la București venit special pentru voi, mai exact pe #CorinaNeagu!! 🙂 Dacă ultima dată am fost 30, acum ce ziceți? Dublăm sau triplăm prezența? 🙂 Vă invităm la un eveniment deosebit, "HR Centrat pe Oameni: Intersecția dintre Inimă ❤️ și AI", condus de experta HR Corina Neagu. Cu o vastă experiență în resurse umane, Corina înțelege profund cum să integreze abordările empatice, centrate pe oameni, cu tehnologiile de ultimă oră AI. Evenimentul va explora echilibrul dintre inteligența emoțională și avansările tehnologice, pentru a crea un mediu de lucru mai eficient și uman. Participanții vor obține perspective valoroase despre utilizarea AI, menținând în același timp o strategie HR centrată pe oameni.
Ștefan Prepeliță
21/06/2024
Vrei să fii turist în propriul tău oraș? Vino alături de prietenii noștri de la Iași.Travel să descoperi Iașul dintr-o altă perspectivă! Vom începe de la Fab Lab 2, etajul 7, din clădirea BCR, unde vei putea admira orașul de la înălțime. Apoi vom asculta povești cunoscute și mai puțin cunoscute despre obiectivele de pe traseu, alături de ghidul nostru Ștefan Prepeliță.
29/05/2024
Este timpul pentru întâlnirea lunii mai și o nouă formulă colaborativă # People of Design & Tech x UX Meetup! De această dată, vom prezenta inovații locale folosind cele mai noi tehnologii de pe piața AR și VR, cu multă socializare și voie bună!
23/05/2024
SAVE THE DATE: 23 mai 2024! Industria regională de IT & Outsourcing va primi o nouă serie de recunoașteri prin Gala PIN AWARDS 2024, care va avea loc joi, 23 mai 2024, la Centrul de evenimente Agora. Mai multe detalii vor fi anunțate pe parcurs. Stați aproape! www.pinawards.ro
24/04/2024
În acest meetup câțiva membri din comunitate vor ține prezentări-fulger (până la 5 minute fiecare) despre topicul preferat de fiecare, legat de UX desigur. See you soon!
23/04/2024
Dragă comunitate, Este timpul pentru noua întâlnire #4 People of Design & Tech în care să înflorească la unison inspirația, socializarea și voia bună! De data aceasta, vă așteptăm cu doi invitați complementari: Silviu Teodor-Stanciu, designer și lector universitar la Facultatea de Arte Vizuale și Design (UNAGE Iași) și Cristian Josan, General Manager - Amazon Development Center Romania. Ceea ce au în comun este o mentalitate puternică de creștere, care aduce mediul lor la următorul nivel.